Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Przesada..

SoBek

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: SoBiEcIn.

Godzina, data zdarzenia: 12: 30 jakos 25 styczen

Mapa: de_westwood

STEAM_ID / IP:[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 

[AMXBans] Pozostalo ci 19 minut i 44 sekund bana. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : SoBiEcIn. 

[AMXBans] Powod : ' ogarnji ping + klatki ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 11483632 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 83.30.107.197 ' 

[AMXBans] ========================================

Uzasadnienie: To jakas kpina Gram sobie na wescie zaczyna mi dobrze isc. Morderca jak zawsze rashowal to teraz ja rashowalem i ich zabijalem i nagle dostalem bana : Powod ze mam niby ping ogarnac i Klatki . Zgodze sie czasami mi ping sacze jak jest wiecej osob do 120- 150 ale do jest raz na jakis czas a takto mam 90 lub 80 . I klatki jak dziwnym trafem mnie nie klatkowalo i Co peirwszy ban Na 30 minut od razu . Jak dla mnie to sie smieszne zaczyna robic Nie dlugo za ping na jeden dzien bedzie. I zeby to byl Naprawde duzy ping .  Moim zdaniem Morderca kiedy przegrywa szuka pretekstow aby kogos wywalic lub cos w tym stylu :).

Może sugerował się tym, że byłeś już wiele razy banowany za ping/klatki, co nie zmienia faktu, że to był pierwszy ban Twój dzisiaj, powinieneś dostać pierw na 5 minut, ewentualnie później na 30, ban już dobiega końca, zostało Ci 5 minut, więc nie ma sensu go skracać, lecz następny ban już może być słuszny jeśli dalej będziesz miał ping/klatki

Moze z 5 razy bylem banowany ale np wczesniej tez dostalem od razu od niego na 30 minut :). NIe mowie ze nie ma tak bo czasami naprawde mi skoczy do 200 albo 150 ale tak to mam 80 - 90 . Ale klatek nie mam takich zeby mnie nie mogli zabic lub cos.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...