SoBek Napisano 25 Stycznia 2014 #114607 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: SoBiEcIn. Godzina, data zdarzenia: 12: 30 jakos 25 styczen Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 19 minut i 44 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : SoBiEcIn. [AMXBans] Powod : ' ogarnji ping + klatki ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 11483632 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.30.107.197 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: To jakas kpina Gram sobie na wescie zaczyna mi dobrze isc. Morderca jak zawsze rashowal to teraz ja rashowalem i ich zabijalem i nagle dostalem bana : Powod ze mam niby ping ogarnac i Klatki . Zgodze sie czasami mi ping sacze jak jest wiecej osob do 120- 150 ale do jest raz na jakis czas a takto mam 90 lub 80 . I klatki jak dziwnym trafem mnie nie klatkowalo i Co peirwszy ban Na 30 minut od razu . Jak dla mnie to sie smieszne zaczyna robic Nie dlugo za ping na jeden dzien bedzie. I zeby to byl Naprawde duzy ping . Moim zdaniem Morderca kiedy przegrywa szuka pretekstow aby kogos wywalic lub cos w tym stylu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114612 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Może sugerował się tym, że byłeś już wiele razy banowany za ping/klatki, co nie zmienia faktu, że to był pierwszy ban Twój dzisiaj, powinieneś dostać pierw na 5 minut, ewentualnie później na 30, ban już dobiega końca, zostało Ci 5 minut, więc nie ma sensu go skracać, lecz następny ban już może być słuszny jeśli dalej będziesz miał ping/klatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Stycznia 2014 #114614 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Twoje bany za ping nie są przypadkiem, co potwierdza historia z bansa. Byłeś już banowany przez wielu adminów. Rozmawiałem z Morderca, twoje skoki pingu są regularne, zazwyczaj do ponad 200. Musisz coś z tym zrobić, w innym wypadku nadal będziesz karany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 25 Stycznia 2014 Autor #114619 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Moze z 5 razy bylem banowany ale np wczesniej tez dostalem od razu od niego na 30 minut . NIe mowie ze nie ma tak bo czasami naprawde mi skoczy do 200 albo 150 ale tak to mam 80 - 90 . Ale klatek nie mam takich zeby mnie nie mogli zabic lub cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114623 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kwestia została wyjaśniona, an minął. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114625 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi