BobSON Napisano 25 Stycznia 2014 #114556 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Data i godzina: 10:45 Nick admina/gracza, który zawinił: Raedanurin Dowody: ban dla admina -,- Świadkowie: Evo, Gruz Uzasadnienie: Jakim prawem Raedanurin mnie zbanował jak jest napisane że nie wolno banować adminów???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114609 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114615 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jest w amxbansie. Czekamy na wypowiedź Admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114630 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Zacznijmy od początku, ostrzegałeś Gruza (wychodzi na to, że przed banem) za to, że używa rakiet po rozpoczęciu rundy na ratsie - tutaj objawia się Twoja nieznajomość zasad. Tylko i wyłącznie dlatego dostałeś bana na 30 minut - masz 12 lat i próbujesz być dorosły, mnie to nie rusza, potraktowałem Cię jak zwykłego gracza, który nie zna zasad serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Stycznia 2014 #114707 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Read, jeżeli Boob nie sprawuje się jako admin zgłoś to komu trzeba, aby uniknąć właśnie takich o to sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Stycznia 2014 #114711 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Boob, niestety byłem świadkiem jak dostałeś bana, lecz widziałem też Twoją nieznajomość zasad (wspomniał o tym Raedanurin ) tak więc powinieneś przestudiować regulamin, i jeżeli nie jesteś pewien nie pouczaj innych adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114715 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Zamykam, proponuję Tobie Boob przeczytać kilka razy regulamin a Ty Raed jak wiesz, adminów nie można banować, mogłeś poprostu zrobić ss`a i przekazać go do opiekuna serwera, bądź super adminów aby wyciągnęli konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Stycznia 2014 #114716 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi