Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Zadużo adminów

JNSRR

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem Malu będzie odpowiednią osobą na to stanowisko, skoro Varg nie może grać (wiadomo szkoła lub praca, wkońcu chopok ma 21 lat chyba :D). A rekrutacje na admina trzeba zamknąć, bo inaczej jak wyżej Chomik napisał, tylko admini będą grali. Można jeszcze zrobić taką "selekcje" adminów :) chodzi o to, aby tej posady nie zajmowały osoby, które nie grają, lub nie spełniają wymagań i zwolnić te osoby. Tyle odemnie :D Pozdro :)

Według mnie odpowiednim posunieciem bedzie zamkniecie rekrutacji oraz pozbycie sie nieaktywnych administratorow. Na stanowisko admina dostaja sie coraz świeżsi gracze tzn. graja na serwerze od niedawna i zdaje mi sie, ze wielu z nich dostalo te "TAK" pod podaniem z czystej sympatii kolegi/kolezanki. W wielu przypadkach jest to "nasladowanie" innej osoby co mozna zaobserowowac podczas wielu EDYCJI swoich slow pod podaniem. A co do sprawy opiekuna MALU skladaj podanie. Taka osoba jak ty w 100% jest potrzebna :)

I jeszcze sprawa Rajdera... Czlowieku zanim zaczniesz wypominac innym lepiej sam zacznij grac bo ostatni raz na serwerze widzialem Cie co najmniej 2 tygodnie temu, a ostatnimi czasy bywam na serwerze stosunkowo czesto, bo od 12 ( z przerwami) 20 wiec wiem co mowie.

Tyle ode mnie :D

Według mnie odpowiednim posunieciem bedzie zamkniecie rekrutacji oraz pozbycie sie nieaktywnych administratorow. Na stanowisko admina dostaja sie coraz świeżsi gracze tzn. graja na serwerze od niedawna i zdaje mi sie, ze wielu z nich dostalo te "TAK" pod podaniem z czystej sympatii kolegi/kolezanki. W wielu przypadkach jest to "nasladowanie" innej osoby co mozna zaobserowowac podczas wielu EDYCJI swoich slow pod podaniem. A co do sprawy opiekuna MALU skladaj podanie. Taka osoba jak ty w 100% jest potrzebna :)

I jeszcze sprawa Rajdera... Czlowieku zanim zaczniesz wypominac innym lepiej sam zacznij grac bo ostatni raz na serwerze widzialem Cie co najmniej 2 tygodnie temu, a ostatnimi czasy bywam na serwerze stosunkowo czesto, bo od 12 ( z przerwami) 20 wiec wiem co mowie.

Tyle ode mnie :D

@off topic

Slimak ale widać że Polskie znaki szwankują xD lecz jesteś adm (jednym z kilku) który przynajmniej piszę "Cię" "Tobie" itp.

@Topic

Moim zdaniem Malu powinien zostać nowym opiekunem i żeby ON! przyjmował podania na adm itp.

Drogi ślimaku może ty mnie nie widzisz ale reszta tak

Ps Jeśli chodzi o sprawe tematu to malu jest idealny na to stanowisko

Rajder, nie tylko on..

@topic

Oczywiście rekrutacja jest już do zamknięcia i segregacja adminów wymagana.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...