Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 #114333 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 MOj nick: LBL|CocaCola nick admina: 0mI data jakies 30 minu temu mpaa italy2 uzasadnienie: to jest temat na ktorym wstawilem ss'y http://multi-head.pl...892-cola-znowu/ ss'y jak admini napisali sa czyste tylko cos maja do mojego ip. ip tak jak napisalem mam zmiene wystarczy ze wyciagne router i sie zmienia no ale w czym problem dlaczego nie ma ub?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 #114340 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 http://multi-head.pl/topic/20892-cola-znowu/, Ten serwer jest chory? Ja ani razy nie wbiłam na ten ... serwer! Wy mnie o jakieś podszywanie oskarzacie to po 1 , a po 2. nie mam zmiennego ip -,- Więc GZ koledzy , a CocaCola jest czysty, bo sama z nim gralam, mogę dostać bany/warny , nieważne co , ważne jest , że coś się dzieje z tym serwerem i cocalola ja miałam dokładnie taką samą sytuacje nic nie miałam a przyszło UB-t i wlepia mi bana za czitowanie , więc widzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Stycznia 2014 #114341 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 CoCaCola. bez ub ponieważ masz takie samo ip jak Kinga która ma bana - dostajesz warn zaspam, kolejne odwołania będą nagradzane warnem, a Ty G0M3Z po 1 warn za wypowiadanie się w dziale ubt a po 2 sprawdzałem Twojego bansa, miałaś wiele banów i część z nich była na innym ip. Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 24 Stycznia 2014 #114342 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 #114449 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 UB Cocacola ip Kingi jest zupełnie od innego operatora.........Także wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 #114450 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi