Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114124 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Mam prośbę do was chłopaki. Otóż tak moi rodzice są po rozwodzie i ja mieszkam z moją mamą a mój młodszy brat mieszka z tatą. Byłam tam ostatni miesiąc u mejego brata i taty Oczywiście grałam w cs i dostawałam bany To jest moje IP - 212.87.246.21 tutaj mam już bany u siebie, jeżeli jest taka możliwość porsiła bym aby odbanować IP mojego braciszka, dlatego , że dzisiaj wchodzi i gra na serwerze na dd2 i cod modzie i dostaje bana "Za Kinge" :\\ Naprawdę nie chcę aby ktoś przeze mnie cierpiał , dlatego to jego ip i myślę , że okażecie trochę wyrozumiałości... 79.189.140.160 Oczywiście zaznaczam , że moim celem nie jest oszukanie was i granie na serwerze , tylko gra mojego brata , który przeze mnie traci tą możliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114133 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nie będzie żadnego ub. I tak wchodzisz na aktywnym, gdy nie ma adminów. Nie interesuje mnie kto gra. ty, brat, czy babcia. To ip jest definitywnie zbanowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114134 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114135 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi