Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114097 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam, nie wiem czy to odpoiwedni dział ale z góry sorki jeżeli nie i proszę o przeniesienie a więc kieruję się z pytaniem ponieważ ktoś mi zabrał klan na cod 800 mój własny założony,co ja mam teraz zrobić żeby go odzyskać podczas gry powiedziano mi że ktoś się podszył pod mój nick i dlatego tak to się skończyło, czy ktos mi może wyjaśnic co ja mam teraz zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114107 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 może być taka opcja z która już była raz że chłopak na niskim lvl przyjął gościa o dużo większym lvl , lepszych statach oraz na wyższej pozycji w ranku i wtedy ten drugi został liderem dopiero jak odszedł to tamten odzyskał klan ale nie wiem czy to przez ale opcja z podszywką też jest bardzo prawdopodobna bo ostatnio coraz częściej się zdarzają. ja na twoim miejscu założył bym hasło na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114230 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dobra ale my chcemy odsyskać klan Moze by h@ pomógł albo cos podpowiedział Proszę pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114664 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Widzę że nikt nie jst zaintereowany tym ze ktoś kradnie graczom klan i się pod nich podszywa trudno,dziękuję za pomoc kochani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi