Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #114014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Pisząc odwołanie od bana w temacie wątku proszę dodać prefiks na początku o treści [nazwa_serwera] (np. [FFA]). Bez prefiksu skarga nie będzie rozpatrywana. Wzór: Twój nick podczas gry: Zamojski Godzina, data zdarzenia: 22:55 22.01.2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:34897662' Uzasadnienie: Dostałem niesłusznie bana... nie wiem nawet za co! Grałem sobie normalnie az tu nagle perm.. podaje paczle do ss'ów ktore mi zrobiono (nie moge tego włączyć jakiś dziwny format tych ss'ów) : http://www.speedyshare.com/HnhMK/cstrike.rar [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:34897662' [AMXBans] Your IP: '212.96.226.45' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 22 Stycznia 2014 #114016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Daje ub i proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Stycznia 2014 #114017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi