Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113967 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nazwa Perka: Kobiecy lęk. Umiejetność: Gdy dana osoba ma ten perk ma 1/4 szans aby wrogowi zrobił się czarny ekran na sekundę bądź dwie. Jest to spowodowane tym, iż jak każdy wie większość kobiet podczas strzałów brońmi różnego kalibru często zamyka oczy ze strachu/przerażenia. Ten perk właśnie to ma oddawać Proszę o odpowiedzi i oceny ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113969 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jestem Za przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113981 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Również za. Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113986 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jest Tajemnica Gromu, która powoduje pojawienie się zielonego ekranu, to samo, tylko perk różniłby się kolorem. Jak dla mnie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113993 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 to samo co opc jest taemnica gromu + kilka kals co maja oslepienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Stycznia 2014 #114003 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Perk całkiem ciekawy, chodz są podobne ale jestem za wgraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #114008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Pomysł bardzo dobry. Podoba mi się i na pewno nazwa jest orginalna masz u mnie plusa. . teraz tylko Aquax powie czy zezwala na zrobienie go i wgranie i Może już jutro późnym wieczorem z innymi zmianami zostanie wgrany... Dodam dla tych którzy jeszcze nie widzą ze jutro i w piątek ostatecznie zostaną wgrane i dokończone poprawki i nowości i Cod Mod 201. będzie beż wątpienia w idealnym stanie jak i bez błędów co nam pozwoli utrzymać się na Szczycie Pozdrawiam i czekam z wami na zmiany w ciągu 48h Aquax za akceptował pomysł i pozwolił na jego wgranie które bd niebawem Prosimy o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #114009 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #114010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114043 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi