Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113844 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: //DPI// Godzina, data zdarzenia:2014.01.22, 17:00 Mapa: De_assault_Mega STEAM_ID / IP: 77.87.0.1 Uzasadnienie: Przyznaję się źle postawiłem miny ale myślę że skrócenie bana z jednego dnia do godziny zupełnie wystarczy na to abym przemyślał swój podły czyn. Myślę że drogi admin ,,Morderca" mi wybaczy. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sytuacji całe grono administracyjne. Pozdrawiam //DPI//. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Stycznia 2014 #113852 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Byłeś dzisiaj już dwukrotnie karany za podobne czyny. Jako, że wykazałeś skruchę, skrócę ci bana do 3h, ale pamiętaj, że to już się więcej nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Stycznia 2014 #113853 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi