Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113730 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nick: Szaman LDZ Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Moim zdaniem wysokie, byłem adminem na trzech innych serwerach, w tym dwa TP i jeden FFA. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 (kwestia przypomnienia) Staż w CS-sie: 5< Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Szaman%20LDZ/80.72.40.110:27026/ Wiem, że to niewiele, ale obecnie mam mnóstwo czasu do dyspozycji i mogę spędzić sporo na serwerze Dlaczego TY .!: Tak jak pisałem wyżej, jestem dostępny prawie cały czas. Ponadto w ostatnim czasie sporo osób mnie pozytywnie odebrało, także w roli admina myślę, że bym się sprawdził jeszcze lepiej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt: Najlepiej przez forum lub maila ewentualnie GG: 1564831, innych komunikatorów itp nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113752 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jestem na NIE, nie patrząc nawet na godziny i konto, bo teraz potrzebni admini, ale: gram teraz z Tobą i drzesz się z swoim kolegą na mikro troche utrudniając gre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113760 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Masz tylko 11 godzin przegranych na serwerze. Dograj potrzebne godzinki i złóż ponownie podanie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113761 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi