SoBek Napisano 21 Stycznia 2014 #113430 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 TO jest Jakas Komedia normlanie. Jest Mapa De_dust4 i Morderca se przelatuje "niby" nad txt I nic z tym nie robi . Raz mnie zabija i widzialem wlasnie jak przelatuje ze normalnie se przepiegl po nich I dalej nic se nie robi i jeszcze mi chce bana wlepic . Pozniej ja se tez przelecialem nad txt i moze zachaczylem Ale skoro Morderca mogl i mowi ze moze No to ja ja tez i momentalnie bana Dostalem no to Czy to jest Mądre? Admini se robia co chca a tak to bany wlepiaja Smieszne to jest dla mnie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Adr3naline 1945r [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'TXT' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:11483632' [AMXBans] Your IP: '83.29.14.139' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Stycznia 2014 #113434 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zastosuj się do wzoru. Twoja skarga nie jest poparta żadnymi dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 21 Stycznia 2014 #113439 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 jak ja bede wpisywal caly czas kill w konsoli to Ty tez tak zrobisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 21 Stycznia 2014 Autor #113442 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 tetra Ale na adminach ponoc powinno sie wzorowac Nie ? A Co adminow nie obowiązuje regulamin wgl? Niech sie MOrderca wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113449 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Czekamy na wypowiedz morderce, bo już spam sie robi powoli Brak wozru Brak dowodów Temat do zamknięcia Admini tez przestrzegają regulamin, my jesteśmy tak samo traktowani jak inni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113453 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Przelecieć nad txt bez dotykania można.. nie wolno dotykać w 6 skoków to robię bo tyle ma klasa. mogę nakrecić demko które to potwierdzi. na niny nie da rady tego raczej zrobić dlatego bana dostałeś. tyle w tym temacie. odczekaj kare i zapraszamy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 21 Stycznia 2014 Autor #113457 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Morderca Nie mowie ze nie dotknalem po zarysowalem O txt ale ty raz tez zes sb po nich przebieg wiec nie wkrecaj mi ze tak nie bylo . Ale a twoje szczescie nie zdazylem zrobic ssa ani nic Bo za Pozno sie skaplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Stycznia 2014 #113459 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zamykam z powodu braku dowodów. Następnym razem podobna skarga zostanie nagrodzona punktami ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Stycznia 2014 #113536 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi