Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113411 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nick:sirhendrix Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):nawet dobre poniewaz bylem kilka razy adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie: wiem ze bedzie wydawac wam sie dziwne ale okolo 6 lat Steam / NonSteam: niestety NS ale mam zamiar kupic steama Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie wiem dlaczego ale moj nick nie wyswietla sie Dlaczego TY .!: poniewaz gram dosyc czesto na serwie i czesto widuje brak admina i duza ilosc cziterow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: no w csa gram okolo 6 godzin Kontakt: telefon/skype/ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113413 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 3h na serwerze ? Kpina. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 21 Stycznia 2014 #113414 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi