Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112821 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dostałem bana aktywnego, ale pytanie za co. Od tygodnia na serwerze w ogóle nie grałem, więc nie ma mowy o banach na ping, txt itp. A dzisiaj wchodze na serwa u mojego kolegi na moim nicku i mi pisze że mam bana powód "Aktywny Ziomek". Wycinek z konsoli! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pan_A [AMXBans] Reason : ' Aktywny ziomek ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 359186310 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.0.114.154 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112822 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Chyba pomyłka, ponieważ w amxbans nie masz aktywnych banów, dlatego daje ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112823 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi