Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112637 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum,-Jest - Posiadanie mikrofonu,-Jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,-Jest - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,-dobrze postaram sie - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,-dobrze dużo nadrobię - Minimum 30h przegrane na serwerze,-jest - Mile widziane aktywne konto steam,-Jest Nick:PieRsciOnek Wiek:13 w kwietniu 14 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem na własnym i jednym innym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:NonSteam jutro kupię Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Ponieważ w godzinach nocnych od 22 do 2 w nocy jest dużo FK i ogólnie gdy nie ma żadnego adma na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:dużo nawet nie wiem ile pewnie z 6 godzin dziennie Kontakt:jestem na ts i na forum cały dzień Na steam wytapetowany2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 19 Stycznia 2014 #112715 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Na małe tak: + Ogarnia CT, + Często na serwerze jak i TS, - Kulturka troszkę, - Czasem wpadasz w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112727 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na NIE: -Na serwerze widze Cie od niedawna, -Kultura, -Nie skupiasz sie na tym co mowisz tzn. wydurniasz sie na ts zamiast porzadnie poprowadzic runde w ct, -Wpadasz w klotnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112731 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Sory za to na ts3 ogarnę kulturę przestanę się wydurniać spróbuje mieć lepsze kontakty z ludźmi POKAŻĘ ŻE ZALEŻY MI NA ADMINIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112732 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Małe tak + Ogarnia CT, + Często na serwerze jak i TS, - Kulturka troszkę, - Czasem wpadasz w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112737 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Małe tak + Ogarnia CT, + Często na serwerze jak i TS, - Kulturka troszkę, - Czasem wpadasz w kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112746 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na nie: -Gracz nie ogarnia ct -Brak mutacji -często popada w konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Stycznia 2014 #112880 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 CT i regulamin ok ale częste konflikty. Jestem za tym abyś dostał próbnego na 2 tyg, żeby zobaczyć czy nie będzie bez sensownych banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113070 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Aha i mam pytanie jest gdzieś certyfikat banów czy coś w tym stylu ? żeby się przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113120 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jestem na małe nie : -Czasem FK' -Zapoznaj sie dokladnie z regulaminem + mutacja jest - wiek, no ale niedługo bedziesz mial 14 + starasz sie byc w CT coraz częsciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Stycznia 2014 #113152 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Aha i mam pytanie jest gdzieś certyfikat banów czy coś w tym stylu ? żeby się przygotować Jeżeli chodzi Ci o tabele kar lub komendy admina to dostaniesz ode mnie wiadomość na pw z przydatnymi informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113156 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi Ci o tabele kar lub komendy admina to dostaniesz ode mnie wiadomość na pw z przydatnymi informacjami. Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113464 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam mam już cs'a na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 #113954 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi