Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112541 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:Vartsuss Godzina, data zdarzenia:18.01 19.00(około) Mapa:de_westwood STEAM_ID / IP:178.42.38.193 Uzasadnienie:Sytuacja wygląda tak. Jak wcześniej pisałem nie mam ssów na całym komputerze... Jak grałem to zostałem sam przeciwko 9 zabiłem 8, dziewiątego nie dałem rady po czym admin dał mi bana "Wrzuc ssy na forum" Myśle spoko. Wchodze c/gry/counterstrike1.6/csstrike ale nie widze ssów. Szukałem na wasze wszystkie sposoby nie było... Prosze o zrobienie coś z tym bo to jest ban za nic albo czyjąś pomyłke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112546 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Człowieku ss'y masz napewno i po co ten 2 post. Punkt dla kolegi za spam. Masz czas do 18 jak ss'y nie wstawisz ub nie bedzie i zostana ci tylko reklamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112547 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi