Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112514 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Warto spróbować ;d pierwszy raz startuje więc szanse mam zerowe ale spróbuje Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum - No powiedzmy - Posiadanie mikrofonu - Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich- Regulamin tak forum tak admina jeszcze nie . - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy- Raczej tak , Zwracam uwage osoba bedacym w ct bez mikra . - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,- No raczej wrogów na serwerze niemam ;\ a jezeli chodzi o inne tam to kultura jest ok - Minimum 30h przegrane na serwerze,- Tak i to wiele wiele wiecej niz 30 - Mile widziane aktywne konto steam- Konto steam jest :-) ====================================================================================== Nick: Boom ! Wiek: 14 można powiedzieć ze 15 bo już niedługo Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć dobre Pomagam na serwerze innym i wiele innych przykładów Znajomość AMXX (W skali 1-10): Szczerze to średnio tak 6 :\ Staż w CS-sie: 6 lat (serio) Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Boom !/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Bardzo często gram na serwerze można powiedzieć że na serwerze grywam co dzien Chętnie pomagam każdej osobie które czegoś niewie Gram w godzinach porannych często a własnie wtedy rzadko jest jakiś admin :\ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 5-6 h Kontakt: GG: 49366091 Forum i skype: WojtekMine Tyle Zapewne mi sie nie uda ale warto spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112518 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na NIE -mówisz że z rana dużo grasz a czasami ja od 5 rano do 8 rano gram i ciebie nie ma -"Bardzo często gram na serwerze można powiedzieć że na serwerze grywam co dzien Chętnie pomagam każdej osobie które czegoś niewie" dziwne widziałem cię tylko 3/4 razy a na serwie jestem codziennie -Wątpię że grasz w cs'a od 8 roku życia (nie wierzy ci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112520 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK - warto dać szansę, - ja go jakoś widzę na serwerze, - ma steam - miły wobec innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112523 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Sory zle sie wyrazilem :\ W cs-a zaczołem grac 6 lat tamu a w sumie gram 4 bo na steam mam przegrane prawie 2000h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 19 Stycznia 2014 #112524 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na NIE. Bardzo rzadko widuję CIę w ct i nie mam jak ocenić Twojej znajomość o JB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112528 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Knopciu dosyć często bywam w ct :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 19 Stycznia 2014 #112530 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 "Bardzo rzadko widuję (JA) Cię " . Może siedzisz w ct gdy mnie nie ma na serwie ale napisałem prawde =) Widziałem Cię zbyt mało razy w ct . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112531 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ja Jestem Na tak Admin jest potrzebny ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112553 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Sorry za drugi post ale Knoppcio ma rację jeszcze ani razu nie widziałem jak prowadzi a jestem BARDZO DUŻO na serwie praktycznie cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 19 Stycznia 2014 #112579 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem na małe tak. + Miły, + Często na serwie, - Rzadko w CT. - Nadrób czas na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Stycznia 2014 #112658 Administrator Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi