Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112510 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Data i godzina:Dokładnie nie wiem Nick admina/gracza, który zawinił: brak Dowody:Mój nick orginalny na forum . Świadkowie:Raczej brak Uzasadnienie: Osboa grająca na nicku sa. założyła sobie hasło . Podszyła się podemnie i nie wiem jakie jest hasło . Jak widać jestem orginalnym sa. bo mam na forum jedyny taki nick i wcześniej wstawiałem tu ss;y . Ktoś założył sobie hasło na moim nicku ponieważ mam łatwy nick i duży lvl . Proszę o usunięcie hasła i założenie nowego na prawdziwym sa. Wycinek z konsoli z rana ktoś wbij i założył hasło jakiś nie ogar . * Zle haslo! Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112517 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 A ty nie miałeś wcześniej hasła czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112526 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No nie miałem . Nie kupowałem premki nic po prostu z rana wchodzę i taki komunikta wyskakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112581 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wie ktoś co się dzieje czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112724 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Napisz mi na pw nowe hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112725 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi