Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #111058 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: Boziak. Godzina, data zdarzenia: Nie wiem. Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: SID: STEAM_0:0:20983336 IP: 212.91.29.81 Uzasadnienie: Nie pamiętam abym dostał ban'a na tej serwerowni, wydruk z konsoli również się nie zgadza. Mam stałe prywatne IP [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : wojak [AMXBans] Powod : ' ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.91.29.81 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112501 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Widnieje ban w bansie, ale dał go kolega bez dania powodu i teraz musimy poczekac własnie na niego, aby to wyjaśnić, dlatego proszę cierpliwie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112504 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Banował Cię MS-13, byłem przy tym, banował hackera, który sypał banami na serwerze. Teraz pytanie, czy pomylił IP, czy zbieżność nicków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112833 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Możliwe, że się pomyliłem. Nie mam dowodów, masz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112834 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi