Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112483 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam! mam problem z połączeniem się z serwerem only DD2. Po tym, kiedy wystąpiły problem z serwerem, nie mogę się połączyć i wyskakuje mi że mam bana na tym serwerze: Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze ! Jeżeli można prosić o UB, będę wdzięczny. Moje ip: 83.30.77.159 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Stycznia 2014 #112505 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 W bansie nie widnieje już żaden ban, powinieneś bez problemu wejść na serwer. Jeśli problem dalej nie ustąpił, spróbuj zresetować router (jeśli go posiadasz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112506 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 To nie ban z bansa, lecz ban dodany w serwerze. Napisz proszę do 777 na pw, daj mu swoje IP i powinien Ci pomóc. Niestety to zapewne wina włamu - ( mogę się mylić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Stycznia 2014 #113789 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zamykam, brak zainteresowania odwołującego się. Napisz na pw jak będziesz chciał abym otworzył temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Stycznia 2014 #113790 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi