Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112369 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jak cos to odwołanie o zakaz do ct !! ! Twój nick podczas gry:^.^Pepsi^.^ Godzina, data zdarzenia: jak to zobaczyłem była 16-17 Mapa: chyba to była jb_snow ale nie jestem pewien STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 0 : 1933932065 ' i MOJ IP ' 95.49.158.178 ' Uzasadnienie: Dobra to wchodze w piątek na server nie grałem chyba z 4 dni a wchodze tam yooda mówi pepsi wchodzisz do ct no to jak tak tak i próbuje wbić a tam pisze zakaz wchodzenia do ct i tam ktoś napisał czy grałem w Pon i w wtorek a ja mówie że nie. to myśle że ktoś był na moim nicku i dlatego pisze do was o wyrozumiałość i o odwołanie zakazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112381 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie rozumiem.. Dostałeś w końcu bana czy jak ? Kto ci czego ci zakazuje. Napisz to jakos uczciwie, bo nie ogarniam i nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112382 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie rozumiem.. Dostałeś w końcu bana czy jak ? Kto ci czego ci zakazuje. Napisz to jakos uczciwie, bo nie ogarniam i nie pomogę. dobra chodzi oto bo nie grałem jakiś czas na servie co nie i ktoś wbił na mój nick i chyba był w ct i fk robil i dostałem zakaz na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112383 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 dobra chodzi oto bo nie grałem jakiś czas na servie co nie i ktoś wbił na mój nick i chyba był w ct i fk robil i dostałem zakaz na ct i wlasnie teraz chcialem wbic i nie moge bo pisze masz zakaz wchodzenia do ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112386 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie rozumiem.. Dostałeś w końcu bana czy jak ? Kto ci czego ci zakazuje. Napisz to jakos uczciwie, bo nie ogarniam i nie pomogę. PLS napisze ci to tak dawno nie grałem na servie jb i ktoś wbił na moj nick i był w ct zrobił fk dostał bana i zakaz ct na nick i nie moge wbić do ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113032 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No i tu jest problem, a skąd wiem, że to nie byłeś ty ? Jakiś dowód ? Co kolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Stycznia 2014 #113787 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zamykam, brak zainteresowania odwołującego się. Napisz na pw jak będziesz chciał abym otworzył temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Stycznia 2014 #113788 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi