Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112340 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam Twój nick podczas gry: Marianos Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj około 2 w nocy Mapa: Only de_dust2 STEAM_ID / IP: 213.199.220.205 Uzasadnienie :Nie mam pojęcia co się stało grałem około 15 min po czym wyskoczyła wiadomość że zostałem zbanowany na tym serwerze. w konsoli pojawiło się coś w tym stylu: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 21 Serverinfo packet received. Clearing memory Remote host: Multi-Head.pl [ ONLY DD2 ] @ disCONNECT.pl Spooling demo header. SteamWaitForResources() time: 0.001 seconds Using http://s205.dcon.pl/cstrike/ as primary download location Verifying and downloading resources... Using WAD File: halflife.wad Using WAD File: decals.wad Using WAD File: cs_dust.wad Texture load: 244.3ms Setting up renderer... SKY: desrt, desbk, deslf, desft, desup, desdn, done Kicked :"Jestes zbanowany na tym serwerze !" Host_EndGame W folderze csstrike nie znajdują się natomiast żadne screenshoty... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112346 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Był włam i zbanował cie "hacker" Miłego fragowania. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112347 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi