Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 #112032 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Morderca [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'to rozfrzewka -.-' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:82325499' [AMXBans] Twoje IP: '79.189.140.160' [AMXBans] ======================================= Z tego co mi wiadomo można używać ks na rozgrzewce i tak samo tyczy się to autodestruckji nie raz widziałam jak admini używali , więc Morderca ban niesłuszny. PS przepraszam coś mi się zlagowało @EDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2014 #112035 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 I co w związku z tym?Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Stycznia 2014 #112466 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jak dla mnie ban słuszny, rozgrzewka czyli walka na noże, ban maksymalnie na 30minut, Morderca przesadził z tym banem. Zamykam ponieważ już dawno ban minął, ale podam to osobom wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Stycznia 2014 #112467 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi