Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111799 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nick:bioS Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Wedłyg mnie Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=bioS&Search=Search Dlaczego TY .!:często bywam na serwerze w nocy jest najwięcej botów. Chciałbym żeby naszym graczom było jeszcze lepiej na serwerze i jak zawsze panowała miła atmosfera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4 h Kontakt:steam bioS. (nie znajdziesz? samuraj ma) - Wchodzenia raz dziennie na forum - Tak . - Posiadanie mikrofonu - Tak. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Tak. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - chyba ta ;d - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Myślę że takk - Minimum 30h przegrane na serwerze - 21? nadrobie? - Mile widziane aktywne konto steam . MAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Stycznia 2014 #111878 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Szczerze ? Fajnie,że znajmość amx 9 i posiadanie steama. Ale ja Cię nie widuje na serwie to jest najlepsze .. =) Jestem na NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 17 Stycznia 2014 #111971 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Na nie: - Nigdy w CT Cię nie widziałem. - Rzadko jesteś na serwie. -Daj się poznać nowym graczom jak i starym. Ps. Dlaczego TY mogłeś sam wymyślić, a nie napisać identycznie jak moje tylko parę słówek pozmieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 #112067 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Na Nie: -Nie widziałem cię ani razu CT -Od niedawna grasz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112236 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na nie rzadko widze cie na serwie Mało w ct jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112452 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na nie : rzadko na servie nie widzialem cie w CT daj sie poznaćinnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112454 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Na nie: *nie ma 30h *od niedawna na serwie *mało ludzi Cię zna @Rajder jak już to "rzadko", a nie "żadko". Ogarnij ortografię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 20 Stycznia 2014 #111245 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi