Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111761 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam! Mam prośbę wprowadzenia mikro +16 lub po pełnej mutacji! Denerwują mnie gracze bez mutacji, grający w CT, mający admina. Do tego chciałbym ułatwić pracę Adminom więc daję również przydatny plugin. Nazwa: Perm Mute Autor: HubertTM Wersja: 2.0c Komendy Admina: amx_permmute // banowanie w konsoli za pomoca nicku [nie musi byc na serwerze!] amx_permmute_menu // banowanie za pomoca menu, komende wpisujemy w konsoli i pojawia sie menu! amx_unmute_menu lub amx_unpermmute_menu // menu odmutowania graczy amx_mute2 lub amx_mute2_menu // Mutuje do końca mapy lub do odmutowania! [nie musi byc na serwerze] Download: http://speedy.sh/h5PnP/permmute.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Stycznia 2014 #111879 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Przemas też kiedyś nie miałes mutacji i pewnie chciałeś prowadzić trzeba dać szanse każdemu =D Czasem się trafią ludzie bez mutacji ale za to ogarniają =) Ale co do pomysłu jestem na neutral =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 #111983 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Przemas, ty wgl grasz na tym serwerze? , pierwszy raz cie widze -.- , co do pomysłu, jestem na nie, mikro jest od 14, wszyscy się zgodzili, po co dodawać pluginy żeby serwa obciążać ?, zresztą tak jak powiedział @up "konopcio" sam niegdyś nie miałeś muta.... Hokaj po głębszym zastanowieniu, wybiera opcje " No chyba nie? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112258 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Muta? Mutacji jak już. Czytaj forum to dowiesz się, że przeszedłem tu z innej sieci geniuszu zbrodni, jestem nowy, a na serwerze gram, wczoraj jedynie nie grałem, bo nie miałem czasu i dziś też zbytnio czasu nie mam jutro wejdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Stycznia 2014 #112267 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Większość graczy to 13-14 latkowie, więc pomysł raczej nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 #113003 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jail rządzi się nieco innymi prawami, kolega FreeZeOUt przedstawił ci, jak wygląda sytuacja. Co za tym idzie, spore grono odwiedzających serwer mogłoby się zniechęcić i przestać do nas zaglądać. Myślę że wszystko jest jasne i przejrzyste - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 #113004 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi