Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Mikro +16 lub po mutacji, permmute menu!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mam prośbę wprowadzenia mikro +16 lub po pełnej mutacji! Denerwują mnie gracze bez mutacji, grający w CT, mający admina. Do tego chciałbym ułatwić pracę Adminom więc daję również przydatny plugin.

Nazwa: Perm Mute

Autor: HubertTM

Wersja: 2.0c

Komendy Admina:

amx_permmute  // banowanie w konsoli za pomoca nicku [nie musi byc na serwerze!]
amx_permmute_menu // banowanie za pomoca menu, komende wpisujemy w konsoli i pojawia sie menu!

amx_unmute_menu lub amx_unpermmute_menu // menu odmutowania graczy

amx_mute2 lub amx_mute2_menu // Mutuje do końca mapy lub do odmutowania! [nie musi byc na serwerze]

Download: http://speedy.sh/h5PnP/permmute.rar

Napisano

Przemas też kiedyś nie miałes mutacji i pewnie chciałeś prowadzić trzeba dać szanse każdemu =D Czasem się trafią ludzie bez mutacji ale za to ogarniają =)

Ale co do pomysłu jestem na neutral =D

Napisano

Przemas, ty wgl grasz na tym serwerze? , pierwszy raz cie widze -.- , co do pomysłu, jestem na nie, mikro jest od 14, wszyscy się zgodzili, po co dodawać pluginy żeby serwa obciążać ?, zresztą tak jak powiedział @up "konopcio" sam niegdyś nie miałeś muta....

Hokaj po głębszym zastanowieniu, wybiera opcje "

No chyba nie?

"

Napisano

Muta? Mutacji jak już. Czytaj forum to dowiesz się, że przeszedłem tu z innej sieci geniuszu zbrodni, jestem nowy, a na serwerze gram, wczoraj jedynie nie grałem, bo nie miałem czasu i dziś też zbytnio czasu nie mam jutro wejdę. 

Napisano

Jail rządzi się nieco innymi prawami, kolega FreeZeOUt przedstawił ci, jak wygląda sytuacja. Co za tym idzie, spore grono odwiedzających serwer mogłoby się zniechęcić i przestać do nas zaglądać. Myślę że wszystko jest jasne i przejrzyste - zamykam.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...