Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111640 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam chciałbym się zapytać czy dało by się naprawić to, że gdy jest zmiana mapy nie treba by bylo wlanczać serva od nowa, prawdopodobnie to przez te włamy wienc myśle, że to da się szybko naprawić, gdzy to bardzo wkurza gdy za każdym razem gdy zmienia się mapa trzeba włanczać serva od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111643 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja coś słyszałem, że w piątek będzie już wszystko git. Szkoda, że teraz tak mało osób gra. Ale widzę, że więcej jest już ludzi Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111645 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 aha to by bylo dobrze jak by w piatek all bylo git też zauważyłem, że coraz wiencej osób gra na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111648 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tak w piątek wieczorem , ruszą pracę naprawcze na wszystkich serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111654 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ok temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111655 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111656 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi