Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111510 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Po pierwsze nie zamykajcie znowu tematu zaraz jak odpowiecie bo przez to pisze juz trzeci temamt i niepotrzebnie spamuje forum a po drugi i co w związku z tym że grałem jak miałem bana wyrzuciło mnie odrazu a a itak nie miałem żadnych cheatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111484 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Wbiłeś na aktywnym na serva wienc nie dostaniesz już UB, chyba że zrobisz 100 reklam naszej sieci http://multi-head.pl/topic/5598-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111511 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja wszystko wyjaśniłem w poprzednim temacie, punkcik w Twoją stronę za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111518 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 no ale co się stało jak grałem przez te pare sekund jak po prostu jeszcze nie wiedziałem że mnie jeszcze nie odbanowaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111520 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 - o 14:58 zostały Ci zrobione ss`y, miałeś je wstawić na forum lecz tego nie zrobiłeś. - o 15:12 zostały Ci zrobione kolejne ss`y, choć już grałeś na aktywnym banie ponieważ jak wyżej podałem, nie wstawiłeś ss`ów. CZY TO TAK TRUDNO POJĄĆ !? Wiesz co to jest aktywny ban ? BEZ UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111521 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi