Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111449 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dlaczego nie dostałem UB jak wszedłem na serwer Multi-Head.pl COD MOD 800 LVL jak jeszcze miałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111455 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ponieważ kolega Reprezentant twierdzi że grałeś na Aktywnym więc proszę UBT sprawdzić w Bansie czy faktycznie grał na aktywnym czy też nie i dopiero sprawdzić ss'y. Podsyłam linka do tematu żeby nie trzeba było szukać ---> http://multi-head.pl/topic/20273-ub-szawel/#entry120156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111465 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Sprawdzałem wszystko w bansie: - o 14:58 zostały Ci zrobione ss`y, miałeś je wstawić na forum lecz tego nie zrobiłeś. - o 15:12 zostały Ci zrobione kolejne ss`y, choć już grałeś na aktywnym banie ponieważ jak wyżej podałem, nie wstawiłeś ss`ów. Za to nie dostaniesz ub. Pozostaje Ci zrobienie 100 reklam naszej sieci, wtedy otrzymasz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111468 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi