Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110865 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'obraz admina' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:36614930' [AMXBans] Your IP: '176.103.164.63' [AMXBans] =============================================== Wzór skargi: Data i godzina: teraz. Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem, nie widze. nie moge znalezc amxbans Dowody: konsola. Świadkowie: na serwerze, chlopaki sami sie zdziwili za co ban Uzasadnienie : CO TO NIBY MA BYC? CHCIALBYM ZLOZYC SKARGE NA ADMINA KTORY MNIE ZBANOWAL - UDOWODNIJ MI ZE GDZIES KOGOS OBRAZILEM gdy bronilem kolegi ktory jest czysty stary? co ma forum do serwera? OGARNIJ SIE ;o NA TYDZIEN BAN? ZA CO? ZA SPRAWY FORUM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110867 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jak będzie demko wstawię dowody. Twoja kultura osobista jest na bardzo niskim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110868 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Prosze , udowodnij. Czekamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110882 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miałeś podobny nick. Przepraszam za pomyłkę. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Stycznia 2014 #110898 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi