Kamyk71 Napisano 12 Stycznia 2014 #110734 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'txt' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:23459638' [AMXBans] Your IP: '178.235.163.249' [AMXBans] =============================================== Witam.Nie wiem który genialny admin mnie zbanował, ale miał zbanować kogoś o podobnym nicku do mojego, ale nie mnie.... Tamten gość miał nick Kamyk. |MP5 czy jakoś tak... Dla admina taka mała rada, zanim kogoś zbanujesz to najpierw spójrz a nie sugeruj się tylko tym co piszą na chacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Stycznia 2014 #110735 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie ten dział! Przenoszę. Poczekajmy co na to admin banujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #108094 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 To ja cię banowałem. Na serwerze było dwóch graczy o podobnym nicku, możliwe, że się pomyliłem. Bardzo cię przepraszam, jeżeli zbanowałem cię niesłusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #108095 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi