Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110687 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 jestem 1 raz na serwie juz koniec ladowania sie i wyskakuje mi wycinek z konsoli Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. juz tak kiedys mialem bo ja mam cs z internetu i jak ja i ktos ma z tego samego zrodla i on ma bana na serwie to ja tez go mam chodzi o jail break . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 12 Stycznia 2014 #110693 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jest to zapewne sprawa Internetu. Możliwe, że dostawca Twojego Internetu przypina każdemu takie samo IP. Marne szanse są, że dostaniesz UB, aczkolwiek spróbuj napisać odwołanie od bana. Pozdrawiam ReloP. Proszę o nie pisanie tekstów "Tak jak wyżej napisał kolega, to wina dostawca Internetu"... Wiem, że chcecie nabić sobie posta, ale byłem pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110694 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 dziekuje relop yto jednak chodzi o net a nie o ip cs dzieks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110696 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 jak mozesz to napisz to na odwołaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110732 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi