Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110665 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:ADM Godzina, data zdarzenia:15:21 Mapa:DUST 2 na DM+DD2 STEAM_ID / IP: 0:0:51274255 Uzasadnienie: Gram, gram, gram, idzie mi słabo. Staty 70:20 chyba. Awp nic nie moglem zabić, to zacząłem grac ak. Jakiś admin wbił, zaczął banować poł serwera, nie wiem po co. Już się bałem, że ssy sie nie zapiszą, bo tak mi się komp zaciął w trakcie ich robienia, ze szok. http://www.speedyshare.com/7pGNt/cstrike.rar Chyba to są te ssy, bo nie moglem ich w niczym otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110669 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi