Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110547 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Siemka myślę, że powinniśmy zrobić ZEBRANIE na TSie , wszystkich członków SIECI MULTI-HEAD , co maja tu odpowiednie rangi, ponieważ , nie wszyscy odnośnie serwera TP, zgadzają się z pewnymi rzeczami dotyczące Regulaminów, myśle że wtedy, byśmy wszystko rozwikłali różne pytania jakie zaczynaja, się pojawiać. mam nadzieję, że H@ Sieci poda godz i date Zebrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Stycznia 2014 #110550 Administrator Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Myślę, że to dobry pomysł. Zebranie można by było nawet i dzisiaj zrobić. Zobaczę jak będzie u mnie z czasem i jak coś dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110559 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem ZA! i czekam na konkretny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110566 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 MAM JESZCZE JEDNĄ SPRAWĘ DOTYCZĄCĄ ZEBRANIA , TE OSOBY CO BEDĄ NA ZEBRANIU, TO PROSZĘ OSOBIŚCIE O ZADAWANIE PYTAŃ PO KOLEI, ŻEBY NIE ROBIĆ, NIE POTRZEBNEGO CHAOSU NA TSIE!!! [align=right] [/align] [align=right] [/align] [align=right]z góry dziękuje i pozdrawiam [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110592 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dobry pomysl, tylko prosil bym o podanie terminu troszke wczesniej zeby zainteresowane osoby mogly sobie zplanowac czas i zarezerwowac na termin spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110718 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem na tak. Bardzo dobry pomysł np 1 raz w miesiącu w pierwszą niedzielę każdego miesiąca czy inny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #108051 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem za ! Można się zebrać i popracować nad serwerami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113141 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Zebranie sie odbylo , mozna zamknac temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 #113256 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi