Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110463 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dostałem bana chyba na stałe za to , że na rozgrzewce mialem m4a1 . niewiem jakim cudem sie znalazlo w moim ekwipunku. mam misje ze musze zabic 50 osob z m4/ak moze dlatego mi sie ono pojawilo. prosze o odbanowanie mnie. ja nic nie zrobilem. PS : nie chce miec bana za to czego nie zrobilem, szczegolnie ze serwer mi sie bardzo podoba, mam 30 lvl i za niedlugo chcialem sb kupic premke ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110466 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Zły dział. Przenoszę. Kolego, a gdzie wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Stycznia 2014 #110475 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie dostałeś na zawsze. Ban na 30 minut powód - broń na rozgrzewce. Miałeś m4 właśnie dlatego, że masz misje do zrobienia (Zabij 50 z ak/m4), z pewnością jej używałeś skoro dostałeś bana. Ban był z pewnością słuszny. Akurat za 3 minuty będziesz miał ub. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Stycznia 2014 #110476 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi