Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110258 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TreC # Reset. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : 666 [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 6914135 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.7.80.245 ' [AMXBans] ======================================= Nie mam sobie nic do zarzucenia .... . SS'y mi się nie zapisały bo mam Cs Non Steam Dodany na Steam i Pan SSS mi Mówil że To mi "ZBUGOWALO" czyli usuneło .... SS'y Przez to już nie zagram ...... Chyba że da się to jakoś wyjaśnić Prosze o pomoc ... Bo nie ogarniam tych reklam ... Nawet 1 nie umiałem zrobić z pomocą Pana SSS i to zajmie jakieś 2 Tyg. Prosze o Pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110260 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zły dział. Przenoszę. http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ http://multi-head.pl/topic/5598-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110270 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ale mi usunelo ssy Bo pan sss patrzal na to na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110281 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Możesz zrobić 1oo reklam sieci i dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Stycznia 2014 #110288 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Skoro usunąłeś ss'y, temat uważam za zamknięty. Jeśli w jakiś sposób uda ci się je odzyskać, odezwij się do mnie na pw, otworzymy ten wątek. Jak wspomniał adonai29, jedyne co ci został, to zrobienie 100 reklam (własnoręcznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Stycznia 2014 #110289 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi