Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110108 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Program, którym się posługujesz: photoshop W czym się specjalizujesz: wszystkim ;d Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: noo sporo, nie wiem dokładnie ile. Kilka Twoich prac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Stycznia 2014 #110112 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ładne prace, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 11 Stycznia 2014 #110116 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Podanie mało przekonywujące, mała aktywność na forum, lecz prace ładne. Jestem na małe TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110134 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Również na tak, prace są ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #104147 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dobra, temat do zamknięcia, nie będę grafikiem na tej sieci bo to będzie po prostu zwykła strata czasu, wszystko jest tu robione na "odpierdol" [cytuję], w ciągu 2 dni nikt nie zainteresował się tym tematem, no sorry wielkie ludzie ale tutaj jak zauważyłem nikt niczym się nie interesuje Pozdrawiam skill.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110837 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Co ty myślałeś, że cię tak od razu wezmą? trzeba cię przez parę dni sprawdzać czy będzie aktywny,pomocny itd teraz aktualnie pokazałeś się z gorszej strony nie potrafisz czekać moim zdaniem właśnie to cię powinno dyskwalifikować i teraz ja nawet nie wiem co ty robisz w photoshopie gdzie praktycznie cierpliwość jest głównym źródłem sukcesu :> Powodzenia dla cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #108376 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dokładnie jak napisał Deo, denerwujesz sie bo nikt ci nie odpisał.. Gdybys był bardziej aktywny to napewno ktos by sie toba zainteresował. Ale skoro nie chcesz to temat raczej do zamkniecia ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110887 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Generalnie śmieszy mnie to, że przy podaniach z sygnaturami ocierającymi się o -2/10 każdy się pcha do odpowiedzi i poparcia podania bo "fajne prace" (no błagam) a gdy przychodzi do was ogarnięta osoba, robiąca coś na poziomie to podanie jest troszkę olewane. Są gusta - rozumiem, ale patrzcie na prace przez pryzmat techniki, bo większość grafików tutaj potrafi (powiedzmy) wkleić napis i dodać c4d, które nijak nie pasuje do całości. Szkoda, że tak szybko zwątpiłeś, miałbyś mój głos, bo robisz najlepsze sygnatury na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110961 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No przepraszam nie oceniaj grafików gdy nie wiesz jak ich prace wyglądają na początku i na końcu np. Sygnature robie od 1 godziny do 2,3 i nie sam napis tylko tło, tła nigdy nie wklejam zrobionego przez kogoś gdy dawałem podanie tam są prace robione przez 5,6 godzin i też musiałem jak i dalej muszę się wysilać by zostać grafikiem to, że człowiek nie potrafi czekać nigdy nie zostanie grafikiem na porządnym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #108475 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ładne prace na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110984 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ty na serio ? zamknijcie już ten post i czytajcie komentarze u dołu bo widać kto nie czyta tylko pisze bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #111013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #111012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361820 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi