Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]grafik skill

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Program, którym się posługujesz: photoshop

W czym się specjalizujesz: wszystkim ;d

Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: noo sporo, nie wiem dokładnie ile.

Kilka Twoich prac:

jrtbx0.png

1znpjwl.png

9gd8v9.png

Dobra, temat do zamknięcia, nie będę grafikiem na tej sieci bo to będzie po prostu zwykła strata czasu, wszystko jest tu robione na "odpierdol" [cytuję], w ciągu 2 dni nikt nie zainteresował się tym tematem, no sorry wielkie ludzie ale tutaj jak zauważyłem nikt niczym się nie interesuje ;)

Pozdrawiam skill.exe

Co ty myślałeś, że cię tak od razu wezmą? trzeba cię przez parę dni sprawdzać czy będzie aktywny,pomocny itd teraz aktualnie pokazałeś się z gorszej strony nie potrafisz czekać moim zdaniem właśnie to cię powinno dyskwalifikować i teraz ja nawet nie wiem co ty robisz w photoshopie gdzie praktycznie cierpliwość jest głównym źródłem sukcesu :> Powodzenia dla cb 

Dokładnie jak napisał Deo, denerwujesz sie bo nikt ci nie odpisał.. 

Gdybys był bardziej aktywny to napewno ktos by sie toba zainteresował.

Ale skoro nie chcesz to temat raczej do zamkniecia ;3

Generalnie śmieszy mnie to, że przy podaniach z sygnaturami ocierającymi się o -2/10 każdy się pcha do odpowiedzi i poparcia podania bo "fajne prace" (no błagam) a gdy przychodzi do was ogarnięta osoba, robiąca coś na poziomie to podanie jest troszkę olewane. Są gusta - rozumiem, ale patrzcie na prace przez pryzmat techniki, bo większość grafików tutaj potrafi (powiedzmy) wkleić napis i dodać c4d, które nijak nie pasuje do całości.

Szkoda, że tak szybko zwątpiłeś, miałbyś mój głos, bo robisz najlepsze sygnatury na tym forum

No przepraszam nie oceniaj grafików gdy nie wiesz jak ich prace wyglądają na początku i na końcu  np. Sygnature robie od 1 godziny do 2,3  i nie sam napis tylko tło, tła nigdy nie wklejam zrobionego przez kogoś gdy dawałem podanie tam są prace robione przez 5,6 godzin i też musiałem jak i dalej muszę się wysilać by zostać grafikiem to, że człowiek nie potrafi czekać nigdy nie zostanie grafikiem na porządnym forum

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...