Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109795 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nick: To tylko sensimilla ^-.-^ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem na paru serwerach takich jak hs czy inne Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-się: kolo 5-6 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:20874058 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=To+tylko+sensimilla+%5E-.-%5E&Search=Search&sort=score&order=ASC Dlaczego TY .!: Nieraz w godzinach nocnych nie ma adminów i nie ma kto tego uporządkować, a dość często widzę takie przypadki, wpada sobie 2 cheaterów i ludziom odechciewa się grać, dlatego chciałbym to zmienić dla graczy, którzy naprawdę zasługują na granie w godnych warunkach. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3-4h bywa i więcej Kontakt:steam: Extazyw0w~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109798 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Robicie te 30h i od razu leci podanie na forum (masakra) Jestem na nIE ! Godziny (mozesz miec) Ale grasz na tym serwerze moim zdaniem za krótko. Kojarzę CIe, ale jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109809 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Kojarze gościa ale chyba starczy tu już tych adminów =@ WIELKIE NIE ( tylko dlatego ,że za dużo już ich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109879 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A ja jestem na tak. Bardzo często widzę na serwerze - ogarnia grę, kulturalny, spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Stycznia 2014 #109898 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja również na tak. Często widywany na serwerze, kultura zachowana, zgłasza na u@ i w ogóle miły z niego człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #107111 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jestem na tak -Często widuje na serwerze. -Nie mam z nim żadnych problemów. -Często zgłasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110181 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jestem na tak: -ogarnięty -miły -często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Stycznia 2014 #109679 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Na nie forum nabite jedynie na czas po za tym jesteś trochę za młody. Po udzielaj się trochę na forum daj się lepiej poznać na serwerze grasz od niedawna więc go też możesz nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110184 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Podzielam Sprite ! Czasem Cię widzę, ale jest to zdecydowanie za mało, a poza tym, pykło 30h i już na admina. NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Stycznia 2014 #110199 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jestem na nie ;0 Pare razy widziałem na serwie, od nie dawna grasz na dd2 Dla mnie to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110207 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Na forum Cie malo widze, na serwerze to samo. Popraw swoja aktywnosc. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110234 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Wychodzi na to, ze trzeba miec duze znajomosci zeby cos tu podzialac, podanie slodziaka nie ma przegranych godzin 2-3/10 amx wiekszosc osob na tak bo co? Bo znasz duzo osob, to jest parodia. Zlozylem podanie dlatego, iz chce ogranac serwer w godzinnach nocnych 3-7 bo nie jeden raz widziaalem jak zadnego admina nie bylo, a ludzie odchodzili bo poprostu bylo zal grac. Tez moge nadrobic godziny na serwerze jak i na forum. Tyle odemnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Stycznia 2014 #110272 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 To nadrób i pisz podanie, admina nie dostana osoba która nie jest "znana" Musisz zdobyć jakieś zaufanie ... dla Ciebie to "znajomości " A co do amxx, to nie rozumiem Cie, amxx menu to kwestia pół godziny. Wiem bo sam nie umiałem, nic trudnego ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Stycznia 2014 #110290 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Pospieszyłeś się z tym podaniem. Wbicie 30h to zdecydowanie za mało. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi