Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by To tylko sensimilla ^-.-^

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: To tylko sensimilla ^-.-^

Doświadczenie (w byciu adminem): bylem na paru serwerach takich jak hs czy inne

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-się: kolo 5-6 lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:20874058

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=To+tylko+sensimilla+%5E-.-%5E&Search=Search&sort=score&order=ASC

Dlaczego TY .!: Nieraz w godzinach nocnych nie ma adminów i nie ma kto tego uporządkować, a dość często widzę takie przypadki, wpada sobie 2 cheaterów i ludziom odechciewa się grać, dlatego chciałbym to zmienić dla graczy, którzy naprawdę zasługują na granie w godnych warunkach.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3-4h bywa i więcej

Kontakt:steam:  Extazyw0w~~

Robicie te 30h i od razu leci podanie na forum (masakra) Jestem na nIE ! Godziny (mozesz miec) Ale grasz na tym serwerze moim zdaniem za krótko. Kojarzę CIe, ale jestem na NIE!

Wychodzi na to, ze trzeba miec duze znajomosci zeby cos tu podzialac, podanie slodziaka nie ma przegranych godzin 2-3/10 amx wiekszosc osob na tak bo co? Bo znasz duzo osob, to jest parodia.

Zlozylem podanie dlatego, iz chce ogranac serwer w godzinnach nocnych 3-7 bo nie jeden raz widziaalem jak zadnego admina nie bylo, a ludzie odchodzili bo poprostu bylo zal grac. Tez moge nadrobic godziny na serwerze jak i na forum. Tyle odemnie.

Pozdrawiam

To nadrób i pisz podanie, admina nie dostana osoba która nie jest "znana"

Musisz zdobyć jakieś zaufanie ... dla Ciebie to "znajomości "

A co do amxx, to nie rozumiem Cie, amxx menu to kwestia pół godziny. Wiem bo sam nie umiałem, nic trudnego ;>

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:
Pospieszyłeś się z tym podaniem. Wbicie 30h to zdecydowanie za mało.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...