Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109779 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam do czytania drugiego wywiadu z Twórcą MH ! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor: Czerwonyy. [/align] [align=center]Udzielający: TWS [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć to tak tradycyjne pytanie, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięukuje. Zacznijmy od tego jak zostałeś awansowany na tak wysoką rangę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaczęło się od zwykłego grania na serwerze COD 200, grałem tam sporo czasu i napisałem podanie na admina które zostało rozpatrzone pozytywnie. [/align] [align=center]Później wróciłem na starą sieć i zrezygnowałem z admina na Multi Head. Jednak cały czas byłem w kontakcie z Aquaxem który co jakiś czas namawiał mnie [/align] [align=center]abym wrócił na MH aż w końcu zawitałem na ts3 porozmawiałem z Aquaxem i zdecydowałem się zostać, wtedy zostałem super adminem, później co było widać [/align] [align=center]razem z administracją staraliśmy się jak najlepiej rozwijać sieć i mój wkład poskutkował awansem na h@ który był dla mnie wielkim zakoczeniem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A co Cię podkusiło, aby dołączyć do naszej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zupełnie przypadkiem natknąłem się na serwer Cod Mod, nie znałem wcześniej tej modyfikacji więc postanowiłem pograć, [/align] [align=center]spodobał mi się serwer a także podejście właściciela do graczy i tak już zostałem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak współpracowało się z całą resztą Administracji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]No tutaj nie miałem żadnych zastrzeżeń, Aquax zebrał naprawdę ogarniętych znających się na rzeczy ludzi. Współpraca z nimi była naprawdę świetna. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sobie pomyślałeś, gdy aquax powiedział, że nie przyjmujecie "obcych" serwerów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim zdaniem było to bardzo dobre posunięcie. Aquax od początku strał się o to żeby serwery były wyłącznie własnością MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobrze, czy Użytkownicy jeszcze piszą do Ciebie w sprawach serwera/forum? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak bardzo dużo osób piszę jeszcze do mnie w sprawach serwera myślę, że z przyzwyczajenia, oczywiście jeżeli mam możliwość staram się pomóc. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo ciekawe, a teraz może powiesz dlaczego zrezygnowałeś z funkcji H@ sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Funkcja H@ wymaga dużej ilości czasu którego ostatnio trochę mi brakuje, jest dużo obowiązków przy tak dużej sieci, z czasem zaczęło mi to trochę przeszkadzać, [/align] [align=center]i zatęskniłem za byciem zwykłym używtkownikiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak dajesz sobie radę nie pełniąc tej funkcji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z jednej strony mam wiecęj luzu i czas który spędzam na komputerze mogę przeznaczyć dla siebie. Z drugiej jest chęć powrotu na stanowisko by uczestniczyć w życiu MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz, co dobrego spotkało Cię na naszej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najważniejsze to chyba to, że poznałem wiele naprawde wartościowych osób z którymi trzymam cały czas kontakt. [/align] [align=center]Również nauczyłem się tutaj bardzo dużo będąc h@ za co dziękuje Aquaxowi i Consecuete, że dali mi tą szansę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz może coś z "życia prywatnego", powiesz nam jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Krzysiek za 13 dni skończę 22 lata, mieszkam w Jeleniej Górze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym wróć do zawodowego snowboard'ingu lecz narazie zdrowie mi na to nie pozwala. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niech nasz były Administrator, powie jakie są jego cele życowie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę, że mój cel życiowy nie będzie jakoś specjalnie się wyróżniał, chciałbym mieć spokojny rodzinny dom, zdrowe dzieciaki i luźnie bez stresowe życie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy uprawiasz jakiś sport? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Snowboard zimą a latem koszykówka. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje Ci, że znalazłeś czas. Życzę powodzenia oraz dalszych sukcesów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje bardzo i pozdrawiam. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109783 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Fajny wywiad, fajnie się go czyta tak jak każdy twój wywiad nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #92475 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jest kilka literówek i błędów ortograficznych, znów zbyt dużo pytań o sieci a zbyt mało tych ogólnych ale nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 10 Stycznia 2014 #106387 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Moim zdaniem za dużo pytań związanych z cs, naszą siecią . Ale nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #106126 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 O to chodzi w tym Wywiadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #109961 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Fajny czytelny zrozumiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110084 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Super napisany wywiad,dowiedziałem sie co nieco o dawnym H@ sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110107 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Bardzo dobrze napisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Stycznia 2014 #110110 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ładny wywiad. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110114 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Good job my nyga Tak bardzo rozbudowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 11 Stycznia 2014 #110121 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Poprawiaj błędy, jeżeli wklejasz wywiad. Wywiad oceniam w skali od 1-10/10 na 6,5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Stycznia 2014 #110127 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Wywiad jest bardzo fajny , interesujący , fajnie się go czyta. Leci lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110150 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Wywiad jest czytelny lecz za krótki Ale mi się podoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110177 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Bardzo fajny wywiad,podoba mi sie pytania tez fajne tylko za duzo zwiazane z cs.I mam pytanie czego na niego mówicie Antek a ma na imie Krzysiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi