Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109779 Napisano 10 Stycznia 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam do czytania drugiego wywiadu z Twórcą MH ! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor: Czerwonyy. [/align] [align=center]Udzielający: TWS [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć to tak tradycyjne pytanie, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięukuje. Zacznijmy od tego jak zostałeś awansowany na tak wysoką rangę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaczęło się od zwykłego grania na serwerze COD 200, grałem tam sporo czasu i napisałem podanie na admina które zostało rozpatrzone pozytywnie. [/align] [align=center]Później wróciłem na starą sieć i zrezygnowałem z admina na Multi Head. Jednak cały czas byłem w kontakcie z Aquaxem który co jakiś czas namawiał mnie [/align] [align=center]abym wrócił na MH aż w końcu zawitałem na ts3 porozmawiałem z Aquaxem i zdecydowałem się zostać, wtedy zostałem super adminem, później co było widać [/align] [align=center]razem z administracją staraliśmy się jak najlepiej rozwijać sieć i mój wkład poskutkował awansem na h@ który był dla mnie wielkim zakoczeniem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A co Cię podkusiło, aby dołączyć do naszej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zupełnie przypadkiem natknąłem się na serwer Cod Mod, nie znałem wcześniej tej modyfikacji więc postanowiłem pograć, [/align] [align=center]spodobał mi się serwer a także podejście właściciela do graczy i tak już zostałem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak współpracowało się z całą resztą Administracji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]No tutaj nie miałem żadnych zastrzeżeń, Aquax zebrał naprawdę ogarniętych znających się na rzeczy ludzi. Współpraca z nimi była naprawdę świetna. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sobie pomyślałeś, gdy aquax powiedział, że nie przyjmujecie "obcych" serwerów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim zdaniem było to bardzo dobre posunięcie. Aquax od początku strał się o to żeby serwery były wyłącznie własnością MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobrze, czy Użytkownicy jeszcze piszą do Ciebie w sprawach serwera/forum? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak bardzo dużo osób piszę jeszcze do mnie w sprawach serwera myślę, że z przyzwyczajenia, oczywiście jeżeli mam możliwość staram się pomóc. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo ciekawe, a teraz może powiesz dlaczego zrezygnowałeś z funkcji H@ sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Funkcja H@ wymaga dużej ilości czasu którego ostatnio trochę mi brakuje, jest dużo obowiązków przy tak dużej sieci, z czasem zaczęło mi to trochę przeszkadzać, [/align] [align=center]i zatęskniłem za byciem zwykłym używtkownikiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak dajesz sobie radę nie pełniąc tej funkcji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z jednej strony mam wiecęj luzu i czas który spędzam na komputerze mogę przeznaczyć dla siebie. Z drugiej jest chęć powrotu na stanowisko by uczestniczyć w życiu MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz, co dobrego spotkało Cię na naszej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najważniejsze to chyba to, że poznałem wiele naprawde wartościowych osób z którymi trzymam cały czas kontakt. [/align] [align=center]Również nauczyłem się tutaj bardzo dużo będąc h@ za co dziękuje Aquaxowi i Consecuete, że dali mi tą szansę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz może coś z "życia prywatnego", powiesz nam jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Krzysiek za 13 dni skończę 22 lata, mieszkam w Jeleniej Górze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym wróć do zawodowego snowboard'ingu lecz narazie zdrowie mi na to nie pozwala. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niech nasz były Administrator, powie jakie są jego cele życowie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę, że mój cel życiowy nie będzie jakoś specjalnie się wyróżniał, chciałbym mieć spokojny rodzinny dom, zdrowe dzieciaki i luźnie bez stresowe życie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy uprawiasz jakiś sport? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Snowboard zimą a latem koszykówka. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje Ci, że znalazłeś czas. Życzę powodzenia oraz dalszych sukcesów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje bardzo i pozdrawiam. [/align]
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109783 Napisano 10 Stycznia 2014 Fajny wywiad, fajnie się go czyta tak jak każdy twój wywiad nic dodać nic ująć
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #92475 Napisano 10 Stycznia 2014 Jest kilka literówek i błędów ortograficznych, znów zbyt dużo pytań o sieci a zbyt mało tych ogólnych ale nie jest źle
Sy[K]uS Napisano 10 Stycznia 2014 #106387 Napisano 10 Stycznia 2014 Moim zdaniem za dużo pytań związanych z cs, naszą siecią . Ale nie jest zle
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110084 Napisano 11 Stycznia 2014 Super napisany wywiad,dowiedziałem sie co nieco o dawnym H@ sieci.
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110114 Napisano 11 Stycznia 2014 Good job my nyga Tak bardzo rozbudowany...
#RELOP Napisano 11 Stycznia 2014 #110121 Napisano 11 Stycznia 2014 Poprawiaj błędy, jeżeli wklejasz wywiad. Wywiad oceniam w skali od 1-10/10 na 6,5/10.
`Shooter. Napisano 11 Stycznia 2014 #110127 Napisano 11 Stycznia 2014 Wywiad jest bardzo fajny , interesujący , fajnie się go czyta. Leci lajk
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110150 Napisano 11 Stycznia 2014 Wywiad jest czytelny lecz za krótki Ale mi się podoba !
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110177 Napisano 11 Stycznia 2014 Bardzo fajny wywiad,podoba mi sie pytania tez fajne tylko za duzo zwiazane z cs.I mam pytanie czego na niego mówicie Antek a ma na imie Krzysiek?
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
11 Sty
9
10 Sty
5
Najaktywniejsi w tym temacie