Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Admin - obowiązkowy Steam z grą Counter Strike 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym aby w wymagania został wprowadzony Steam. Powód jest prosty - ktoś FK, wyzywa itp., a Admina nie ma.

Nie piszcie, że to niepotrzebne, ponieważ to jest podstawa dla Admina.

Akutalizacja, że Steam słyszy NS została wprowadzona ok. 2 miesiące temu, więc nie ma z tym problemu.

Steam kosztuje ok. 15-20 zł, więc to nie jest wygórowana cena.

Prosiłbym aby zapoznali się z tym admini i H@, bądź Opiekun Sieci.

Admini mieliby czas ustalony przez H@(albo Opiekuna sieci) na zakup Steama.(myślę, że byłby to miesiąc.

Napisano

Wiesz, może 10-20zl to nie jest dużo lecz jak ktoś w ogóle nie ma kasy? Tu zaczyna się problem.

Rozumiem, ale na innych serwerach jest, to dlaczego tu ma być immunitet.

Napisano

U mnie generalnie może być z tym problem, ponieważ karnet i odżywki trochę kosztują i co miesiąc mam problem z kasą aby to kupić. Szkoda było by stracić admina ze względu na 20zł i gdy będzie wymagany to kupie. W mojej sytuacji będzie bez sensu kupować wcześniej bo gram tylko na JB.

Napisano

Nie....

Pisałeś aby nie pisać że nie ma potrzeby, lecz właśnie nie ma potrzeby .

Admin bez steama Ogarnia, admin ze steamem też Ogarnia.

Nic nie daje, a tylko tracisz 20 zł :/   niby nie jest dużo lecz jakbyś nie wiedział, są też inne wydatki, np ktoś ma adma i musi kupić steama, ale musi np kupić kwiaty , albo prezent...

Więc  Hokaj mówi NIE.

Napisano

ale nie rozumiesz ,że nie ma kontaktu jak nie am steama , ja mam sporo ludzi z jb na steamie i jak coś chca to piszą mi na steamie. ;)

Napisano

Rozwiązaniem jest zrobienie serwerów only STEAM. Kto jest za? Wszyscy za? Dziękuję, usuwamy dproto :D

Napisano

Rozwiązaniem jest zrobienie serwerów only STEAM. Kto jest za? Wszyscy za? Dziękuję, usuwamy dproto :D

Twój post nic nie wnosi do tematu żartownisiu +1pkt.

.

.

.

.

Mój też. :(

ale nie rozumiesz ,że nie ma kontaktu jak nie am steama , ja mam sporo ludzi z jb na steamie i jak coś chca to piszą mi na steamie.  ;)

Samuraj, rozdaj GG/Tlen lub inny komunikator swoim kolegom i po sprawie. Na JB nie gra DUŻO steamów, tak więc jakby się z Tobą  skontaktowały NS'y? Przez komórkę, czy domowy?

Ok, Jb się różni od innych serwerów. Na Jb tylko wykonuje się polecenia strażnika jak i zabawy. Tak więc niech zostanie tak  jak jest na razie.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...