#RELOP Napisano 10 Stycznia 2014 #109601 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Chciałbym aby w wymagania został wprowadzony Steam. Powód jest prosty - ktoś FK, wyzywa itp., a Admina nie ma. Nie piszcie, że to niepotrzebne, ponieważ to jest podstawa dla Admina. Akutalizacja, że Steam słyszy NS została wprowadzona ok. 2 miesiące temu, więc nie ma z tym problemu. Steam kosztuje ok. 15-20 zł, więc to nie jest wygórowana cena. Prosiłbym aby zapoznali się z tym admini i H@, bądź Opiekun Sieci. Admini mieliby czas ustalony przez H@(albo Opiekuna sieci) na zakup Steama.(myślę, że byłby to miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 10 Stycznia 2014 #109607 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wiesz, może 10-20zl to nie jest dużo lecz jak ktoś w ogóle nie ma kasy? Tu zaczyna się problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 10 Stycznia 2014 Autor #109610 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wiesz, może 10-20zl to nie jest dużo lecz jak ktoś w ogóle nie ma kasy? Tu zaczyna się problem. Rozumiem, ale na innych serwerach jest, to dlaczego tu ma być immunitet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109612 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nie masz steam, admina nie dostaniesz. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 10 Stycznia 2014 #109617 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Niektórych może razić w oczy, że admin nie ma steama. Skoro na pozostałych serwerach jest taka zasada to czemu miałoby jej nie być tutaj? A w ogóle co to za wydatek te 10 czy 20 zł na grę, którą się kupuje tylko raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 10 Stycznia 2014 #106639 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 U mnie generalnie może być z tym problem, ponieważ karnet i odżywki trochę kosztują i co miesiąc mam problem z kasą aby to kupić. Szkoda było by stracić admina ze względu na 20zł i gdy będzie wymagany to kupie. W mojej sytuacji będzie bez sensu kupować wcześniej bo gram tylko na JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110633 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie.... Pisałeś aby nie pisać że nie ma potrzeby, lecz właśnie nie ma potrzeby . Admin bez steama Ogarnia, admin ze steamem też Ogarnia. Nic nie daje, a tylko tracisz 20 zł niby nie jest dużo lecz jakbyś nie wiedział, są też inne wydatki, np ktoś ma adma i musi kupić steama, ale musi np kupić kwiaty , albo prezent... Więc Hokaj mówi NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110671 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ale nie rozumiesz ,że nie ma kontaktu jak nie am steama , ja mam sporo ludzi z jb na steamie i jak coś chca to piszą mi na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110675 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Rozwiązaniem jest zrobienie serwerów only STEAM. Kto jest za? Wszyscy za? Dziękuję, usuwamy dproto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 12 Stycznia 2014 #110690 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Rozwiązaniem jest zrobienie serwerów only STEAM. Kto jest za? Wszyscy za? Dziękuję, usuwamy dproto . Twój post nic nie wnosi do tematu żartownisiu +1pkt. . . . . Mój też. ale nie rozumiesz ,że nie ma kontaktu jak nie am steama , ja mam sporo ludzi z jb na steamie i jak coś chca to piszą mi na steamie. Samuraj, rozdaj GG/Tlen lub inny komunikator swoim kolegom i po sprawie. Na JB nie gra DUŻO steamów, tak więc jakby się z Tobą skontaktowały NS'y? Przez komórkę, czy domowy? Ok, Jb się różni od innych serwerów. Na Jb tylko wykonuje się polecenia strażnika jak i zabawy. Tak więc niech zostanie tak jak jest na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110721 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi