Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109523 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Witam wczoraj dostalem bana ss mam 5 ale czego ja wrzucam na speedy share to daje 5 ss a jak sciagam sam to mam niby 1??? otwieralem i zminialem w wlasciwosciach paint winnrar i dalej nic..sam juz nie mam pomylsu jak to wrzucic wczesnije takich problemow nie mialem a zalezy mi na graniu na tym nicku i udowodnienu ze nia gralem tz brudno.Czemu jak mam ss od 0 do 4 i daje wszystkie a poznije ja sciagam mam tylko 0 a do 4 brakuje.Prosze o szybka odpowiedz bo czasu mi braknie na wrzucenie ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109528 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nie ten dział.Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Stycznia 2014 #109532 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A spróbuj wrzucic na ZippyShare, niestety ale musismy mieć fotki żeby Ci dać ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Stycznia 2014 #109544 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zaznacz pliki, dodaj do archiwum i sprawdź czy wszystkie się w nim znajdują. Jeśli tak, to nie ma możliwości, żeby na speedyshare czy innych stronkach wgrywało jednego ss'a, przecież w tym jednym pliku masz całą zawartość. Same się zdjęcia nie podzielą na części. @edit: Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Stycznia 2014 #110301 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi