Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109447 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witam pewnie mnie już nie pamiętacie bo grałem tu dość dawno pod nickiem 'psh' a nawet adminowałem wbiłem znów tak oo pograc sobie i nie ta sama ekipa co kiedyś a szkoda ; (. Ostatnio stwierdziłem że wbiję i zobaczę co u starych pysków ;d niestety odzwyczaiłem się już od gry po 30; d choć nie skończyłem kariery w cs i zdobywam osiągi na ESL i na lanach miedzy-miastowych oraz wojewódzkich i nie powiem chcę pochwalić się hehe ;d 4 Stycznia 2014 Odbyły się rozgrywki lanowe w Kołobrzegu w ktorych wziąłem udział he rozegrałem 1vs1 aim/awp oraz 2/2 aim/awp 1/1 a/a rozegrałem 5 meczy wygrałem 4/ 1 remis 2/2 a/a rozegraliśmy 5 meczy z czego wygralismy 3/ 2 porazki nagrody były fajne 1. m- 850 zł + Mysz Steelseries kinzu v2 + podkładka Steelseries 2. m - 100 zł + słuchawki Qpad HQ 90 3 m - 100 zł niestety nie udało się zdobyć 1 miejsca ale zdobylem 2 miejsce z czego jestem bardzo dumny ;d i chciał bym powiedzieć tutaj dla tych graczy dla których Cs jest pasją/hobby że warto zakładać TEAM, i zapisywać się na stronach na zawody. ! Masz skilla ? to zrob coś z nim. Bo na 30 osób wchodzi 5 dobrych reszta ulowsy i to nie jest skill mieć 50:2 (oczywiście nie to żebym odradzał komuś tutaj gry) ale chętnie bym zrobił tutaj drużynę ktora by wygrywała dla tej sieci coś. bo moja drużyna składa się z 2 osób a przydał by się ktoś dobry ogarnięty i poważny zeby zrobić TEAM 5 osobowy i grac dla tej sieci. Pozdrawiamy n*F ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 10 Stycznia 2014 #109640 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Hmm, gratuluje drugiego miejsca ! Myślę że na serwie jest kilka osób ze skillem Jednak nie jestem jednym z nich, za krótki staż ;P Powodzenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Stycznia 2014 #109651 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Gratki. Fajne słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #106674 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Eee tam nie staż się liczy a to jak rozumie się ta grę ; d każdy potrafi latać cała mapę z awp/ak/m4/famas/ a reszta broni ? gra się ze wszystkim i torpeda . ja gram 11 lat ale licząc że 5-8 lat same ffa-4fun a resztę TP/ESL jak się chce to się potrafi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi