Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #105746 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nick: Bombel [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1330020202' [AMXBans] Twoje IP: '46.227.36.24' [AMXBans] ============================== Dostałem bana a screenów mi nie zrobili admin sie chyba pomylił.Jeszcze raz napisalem bo myslałem ze sprawa juz rozwiązana ,ale w zły serwer wszedłem.Prosze o wyjaśnienie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109287 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ale co ty chcesz wyjaśniać ? Admin zrobił ci ss , a ty jeśli chcesz UB to musisz je nam tutaj dostarczyć........ Przeczytaj http://multi-head.pl/topic/13917-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi