Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109188 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nick: BaKsiO.! Wiek: 16 latek Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Około 3 lata Steam / NonSteam: Oczywiście, że steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/BaKsiO.%21/80.72.40.110:27026/ Nie jest ich gigantyczna ilość. Dlaczego TY .!: Na początku startowałem na admina ONLY DD2, ponieważ tam już kiedyś byłem i chciałem ponowić swą kadencję lecz zauważyłem od już paru tygodni, że strasznie mnie nudzi ciągłe dd2 i chciałbym wesprzeć administratorów tego serwera. Czuję, że nadam się a raczej jestem pewny. Jestem ogarniętym graczem, który wie gdy ktoś ma wh czy jest po prostu koksem ) Lubie wyzwania oraz lubie dzielić się w tym wypadku pomocą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 h około. Zależy od dnia Akurat teraz mam lekki zapiernicz ale jeszcze w tym tygodniu powinno być lepiej . Kontakt: Skype, TS, pw, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 9 Stycznia 2014 #109236 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą, ale nie masz przegranych godzin więc chwilowo jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109266 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 W ogóle cię nie znam, masz mało godzin. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2014 #105852 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Masz przegrane ledwie 6h. Nie znam cię, więc ciężko mi cokolwiek napisać na temat twojej osoby. Trochę więcej od siebie. Zapracuj sobie na swoją szansę, a na pewno ją dostaniesz. Na tę chwilę jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #105828 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Wszystkie kryteria muszę zostać spełnione. Nie masz przegranej liczby godzin, nie znam Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #105830 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi