`cruzeN. Napisano 9 Stycznia 2014 #108982 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Moje propozycje i uwagi: - Naprawienie nanosuita który bardzo często się się buguje przy zmianie klasy. Lub zrobić tak aby dana klasa która ma 1/1 scout lub awp nie mogła go posiadać ponieważ bardzo ciężko ją wtedy zabić dodając jeszcze, że za fraga mamy dodatkowe hp. - ogarniczyć mapki tz. mamy chyba po 3 mapki z wastwooda i assaulta do wyboru. Ja bym był za tym aby wybrać z tych dwóch rodzai mapek assaulta i westwooda po jednej a dodać zastępcze jakieś inne no bo to już zaczyna być nudne granie na tych samych 3-4 mapkach cały czas. - no i jeszcze chciałbym poruszyć temat expa na codzie 800. Otóż mamy misje i wyzwania to jest dobre aby nabić ten 150-250 lvl, a co z graczami takimi co maja po 350 lvl i maja zrobione wszystkie misje i wyzwania ? Na samym zabijaniu ludzi raczej będzie ciężko wbić 500-600 lvl a co dopiero 800. Dlatego chciałbym aby można było pomyśleć nad misjami np. od levli 0-50,50-100,100-150 itd lub jeżeli ktoś zrobił wszystkie misje i wyzwania to powinny się zzerować i dalej robić je od początku. Zawsze tam jakieś 2-3 lvle będą. +nAPRAWIENIE NIEDZIAŁAJĄCEJ KONDYCJI I naprawienie zawieszającego się serwera co pare mapek się zawiesza na 20-40 min To są tylko moje propozycje i uwagi zawsze może ktoś coś dodać lub zmienić. czekam na propozycję innych graczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 9 Stycznia 2014 #108991 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 1 propozycja byłą już poruszana i została odrzucona co do 2 propozycji to bym nic nie zmieniał a co do 3 propozycji to jestem jak najbardziej za a jak nie wypali to chociaż zrobić tak żeby okienko po ukończeniu wszystkich misji już się nie wyświetlało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 9 Stycznia 2014 #109026 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dla mnie ten temat jest zbędny. Proszę o to link do podobnego - http://multi-head.pl/topic/18301-par%C4%99-uwag-i-propozycji/ //Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi