Skocz do zawartości

Zmiany cod 800.

`cruzeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Moje propozycje i uwagi:

- Naprawienie nanosuita który bardzo często się się buguje przy zmianie klasy. Lub zrobić tak aby dana klasa która ma 1/1 scout lub awp nie mogła go posiadać ponieważ bardzo ciężko ją wtedy zabić dodając jeszcze, że za fraga mamy dodatkowe hp.

- ogarniczyć mapki tz. mamy chyba po 3 mapki  z wastwooda i assaulta do wyboru. Ja bym był za tym aby wybrać z tych dwóch rodzai mapek assaulta i westwooda po jednej a dodać zastępcze jakieś inne no bo to już zaczyna być nudne granie na tych samych  3-4 mapkach cały czas.

- no i jeszcze chciałbym poruszyć temat expa na codzie 800. Otóż mamy misje i wyzwania to jest dobre aby nabić ten 150-250 lvl, a co z graczami takimi co maja po 350 lvl i maja zrobione wszystkie misje i wyzwania ? Na samym zabijaniu ludzi raczej będzie ciężko wbić 500-600 lvl a co dopiero 800. Dlatego chciałbym aby można było pomyśleć nad misjami np. od levli 0-50,50-100,100-150 itd lub jeżeli ktoś zrobił wszystkie misje i wyzwania to powinny się  zzerować i dalej robić je od początku. Zawsze tam jakieś 2-3 lvle będą. 

+nAPRAWIENIE NIEDZIAŁAJĄCEJ KONDYCJI I   naprawienie zawieszającego się serwera co pare mapek się zawiesza na 20-40 min

To są tylko moje propozycje i uwagi zawsze może ktoś coś dodać lub zmienić. czekam na propozycję innych graczy. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...