Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #132868 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wracając do Cappy, zdecydowanie HPK zmniejszyć nawet do 80 ms. Odnośnie kevlara pistoletów etc, wydaje mi sie że same granaty i pierwsza broń wystarczą, na tym serwie gra po 32 osoby - zrobi sie straszny syf na ziemi a kto to bedzie potem sprzątał? Co do urozmaicenia mapcycle - zdecydowanie TAK! Brakuje troche mapek. Ja bym był zdecodowanie za de_storm(!) a nawet de_torn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 18 Marca 2014 #133045 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 narazie zadnego odzewu nie ma co na temat mapek... a jeszcze co z ta runda rozgrzewkowa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 18 Marca 2014 #133095 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Już był pomysł podsuwany z rozgrzewką na pistolety .. I wiele osób było za ... Dlaczego tego jeszcze niema to nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133097 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Już był pomysł podsuwany z rozgrzewką na pistolety .. I wiele osób było za ... Dlaczego tego jeszcze niema to nie mam pojęcia Bo jest jakiś błąd i nie da się wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 18 Marca 2014 #133225 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 To zawsze mozna cos innego wymysli troszke rozgrzewke dac w jakis inny sposob jak nie pistolety to nawet te granaty;) zawsze to jakas zmiana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2014 #133241 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja tez jestem za wgraniem kilku mapek , granie codziennie tych samych trochę nudzi już ;d, sunny, storm, blue dobre mapki. Co do propozycji cappy to tak jak piffpaff myślę, że jest to zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yo00n Napisano 19 Marca 2014 #133368 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Podpinam sie pod wgranie nowych map. Moje sugestie to : - de_torn - de_survivor - de_vertigo - de_clan2_fire Mapy które wiekszośc zna, a praktycznie kazdy gral na niej choc raz.. Ogólnie dobrze grywalne przy max 32 osobach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133432 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 vertigo jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 19 Marca 2014 #133511 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 wgrac pare mapek a pozniej usuwac te co nie beda pasowac...a co sie dzieje z tym MC bo 4 mapki w kolo leca. Albo czy mozna dostac liste Mc jak idzie od rana? nie ma mirage nie ma train raz na caly dzien jest a inne mapki po 5 razy sa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133567 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zdecydowanie mapcycle jest ubogie, to trzeba zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 21 Marca 2014 #133962 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 a moze teraz sie cos Gora wypowie na temat tych propozycji bo juz troszke czekamy Panowie Chyba na urlopie nie jestescie:D Wiec robic trzeba cos bo kazdy narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2014 #133972 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Postaram się dziś załatwić ten temat jak tylko ktoś z góry będzie dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2014 #134885 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Dziś powinny zostać wprowadzone zmiany rozmawiałem dziś z jednym OPS i powiedział że się tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Marca 2014 #133243 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Na serwer została wgrana nowa rozgrzewka, a do mapcycle dodane poniższe mapy: de_dust4ever de_eldorado de_survivor de_torn de_vertigo de_westwood_big Jak nowe mapy zostaną odebrane przez graczy okaże się w praniu. Jeśli konieczne będzie wprowadzenie korekty, tak też się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Marca 2014 #132593 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi