Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Aga adminką? :)

Aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Aga

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałam admina przez dłuższy czas, ale było to dawno i niewiele pamiętam, ale AeNDeY i  POLAND. obiecali, że mi pomogą, gdy będę czegoś potrzebować :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5

Staż w CS-sie: 4 lata.

Steam / NonSteam: Steam.

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: www.gametracker.com/player/Aga/80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: Ponieważ chciałabym pomóc adminom w pilnowaniu porządku na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu to tak 1-3h dziennie, a w weekend czasami po 5h, albo więcej. :)

Kontakt: PW, Steam, Ts.

No cóż, niestety muszę napisać TAK...

w Amx Adze pomogę, a reszta, sama mówi za siebie.

Gra dużo, ogarnięta, adminowała ze mną na innym servie i dawała radę :)

Szczerze mile jest to ze jestes mila i wogole kulturalna robisz tutaj za maskotke wszyscy Ciebie lubia i wogole doceniam to ale czy na admina sie nadajesz? szczerze mowiac to nie masz zielonego pojecia o tej grze widzac po tym jak grasz ... (tylko nie obraz sie) no jedynie mozesz sie przydac w sytuacjach gdzie juz naprawde ktos na SH albo grubym aimi'e wszystkich z kosy jedzie to pewnie wtedy wyczujesz ze ktos gra "niesprawiedliwie".I pewnie kultury takze dopilnujesz ale w drązących bardziej skomplikowanych oszustach to sory ale nie wyczujesz to tylko mooje zdanie .... jednak na tego typu sytuacje co opisalem jestem na TAK w jakims stopniu napewno sie przydasz im wiecej was tym lepiej tym bardziej ze jestes kobieta wiecej ludzi przyciagniesz na ten serwer a to jest duzy "+" pozdro ^

skil każdy kiedyś zaczynał posiedzi kilka godzin na spekcie popatrzy jak sie odpałki zachowuja i zalapie oczywiście że na tak ogarniesz bankowo admina a jak co każdy myślę że pomoże 

Otoz to czeka tu wiele pracy ale wszystko jest do wyuczenia :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...