Aga Napisano 8 Stycznia 2014 #108809 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nick: Aga Wiek: 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Miałam admina przez dłuższy czas, ale było to dawno i niewiele pamiętam, ale AeNDeY i POLAND. obiecali, że mi pomogą, gdy będę czegoś potrzebować Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: Steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: www.gametracker.com/player/Aga/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ chciałabym pomóc adminom w pilnowaniu porządku na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu to tak 1-3h dziennie, a w weekend czasami po 5h, albo więcej. Kontakt: PW, Steam, Ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108811 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Yes Nołlajf Wesoła dziewoja Wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108812 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No cóż, niestety muszę napisać TAK... w Amx Adze pomogę, a reszta, sama mówi za siebie. Gra dużo, ogarnięta, adminowała ze mną na innym servie i dawała radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 8 Stycznia 2014 #108813 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Oczywiście, że duże tak. Często widywana na serwerze, a do tego bardzo miła osoba. Na pewno ogarnie tą posadę, a jak będzie miała z czymkolwiek problem to zawsze chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108814 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No jasne, że tak. Od dawna czekam, na twoje podanko. Jesteś bardzo miłą i sympatyczną osobą. Masz moje TAK, TAK, TAK Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108816 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wymagania spełnione, miła, kulturalna, często na serwie, forum i ts Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #106329 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie wiem czy wśród dziewczyn jest lepsza kandydatka niż Aga - Spokojna -Miła - Ogarnięta Propsy Propsy Propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108820 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Również czekałem na Twoje podanie . Bardzo miła, kulturalna i pomocna. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108844 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Szczerze mile jest to ze jestes mila i wogole kulturalna robisz tutaj za maskotke wszyscy Ciebie lubia i wogole doceniam to ale czy na admina sie nadajesz? szczerze mowiac to nie masz zielonego pojecia o tej grze widzac po tym jak grasz ... (tylko nie obraz sie) no jedynie mozesz sie przydac w sytuacjach gdzie juz naprawde ktos na SH albo grubym aimi'e wszystkich z kosy jedzie to pewnie wtedy wyczujesz ze ktos gra "niesprawiedliwie".I pewnie kultury takze dopilnujesz ale w drązących bardziej skomplikowanych oszustach to sory ale nie wyczujesz to tylko mooje zdanie .... jednak na tego typu sytuacje co opisalem jestem na TAK w jakims stopniu napewno sie przydasz im wiecej was tym lepiej tym bardziej ze jestes kobieta wiecej ludzi przyciagniesz na ten serwer a to jest duzy "+" pozdro ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Stycznia 2014 #108863 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 skil każdy kiedyś zaczynał posiedzi kilka godzin na spekcie popatrzy jak sie odpałki zachowuja i zalapie oczywiście że na tak ogarniesz bankowo admina a jak co każdy myślę że pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #108864 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 skil każdy kiedyś zaczynał posiedzi kilka godzin na spekcie popatrzy jak sie odpałki zachowuja i zalapie oczywiście że na tak ogarniesz bankowo admina a jak co każdy myślę że pomoże Otoz to czeka tu wiele pracy ale wszystko jest do wyuczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Stycznia 2014 #108944 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 czesto widac na serwie . Wymagania spelnia . Jestem na tak : ) mozna dac jej szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Stycznia 2014 #108994 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Duże tak, często grasz na serwerze, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na tak, często grasz na serwerze, jesteś ogarniętą dziewczyną. Myślę, że przydasz się nam w szeregach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Widoczna czasem ogarnie, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Stycznia 2014 #109062 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na tak aktywna , posiada kulturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Stycznia 2014 #109075 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi