Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108775 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Cześć jak czapka Do rzeczy: Nick: PAULINKA :* Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): długo na dawnych universalsoldiers, kto długa gra ten zna. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Start od czasów kafejek, łącznie z 6 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:57649634 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/PAULINKA%20%3A%2A/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: "Dlaczego Ja?" Fajny program na polsacie . Nie chcę nikogo obrażać, bo wszystko mi pasi jak najbardziej na serwerze. Jednak czasem muszę prosić się o ss`y dla kogoś, bądź uciszenie. Miotam na serwerze dość dużo, co pewnie widać w powyższym linku, więc można by spróbować, tym bardziej, że jest szansa, bo rekrutacja otwarta. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dużo. Kto gra na dd2, ten widzi mnie często. Kontakt: Na steam: "loddddek" numeru telefonu nie podam publicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 8 Stycznia 2014 #108781 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja latam długa i znam! Oczywiście, że duże tak. - Dużo gra. - Miły człowiek. - Dużo trafnych zgłoszeń. - Na pewno Ogarnie tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108782 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tak. Tyra tam nieźle nie sprawia problemów Zgłasza często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108783 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Często grasz, wymagania spełnione, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108785 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No, no, no + dużo grasz + zgłaszasz czasem kogoś + kulturka jest TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108786 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zwiazku z tym ze jest brak tych adminow na dd2 jest tylko kilku stalych co czesto widac , co tu duzo mowic ogarnia temat , kultura req , boci ale tu akurat nie ma znaczenia przy adminowaniu (hahahaha ) , wydaje sie byc wporzadku czesto widzi odpalonego to pierwszy krzyczy takze mysle ze nie ma problemu z wykrywaniem syfu na serwie , czesto go widac na swoj wiek (23 lata) jak najbardziej pasuje do swojej osobowosci i pasuje na adminowanie tego serwera jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108794 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wszystkie wymagania spełnione, wiec jestem na tak. Gracz często widywany na serwerze, miły, kulturalny, nie mam z nim żadnych kłopotów. Masz moje 100% poparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108797 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Często Cię widuję na serwerze, nie sprawiasz problemów, ogarnij troszkę kulturę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108851 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na tak bo czapka @edit ehee, wez se to pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109279 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na Tak Widuję cię na serwerze,Miły,Kulturalny,Dużo grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 9 Stycznia 2014 #109292 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na tak, wariaat z niego ;D - ogarnięty - kulturalny - często gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109293 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 'przyjacielem bądź, przyjacielem bądź..' pewnie, że tak.- miły, ogarnięty, nadrobi forum i elegancja francja, wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109301 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Również na tak, często Cie widuje, zacznij też siedzieć na ts'ie żeby mieć lepszy kontakt z innymi adminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109635 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jestem na tak: -ogarnięty -pomocny -dużo gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Stycznia 2014 #109694 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi