Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie o adma PAULINKA :*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jak czapka :D

Do rzeczy:

Nick: PAULINKA :*

Doświadczenie (w byciu adminem): długo na dawnych universalsoldiers, kto długa gra ten zna.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: Start od czasów kafejek, łącznie z 6 lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:57649634

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/PAULINKA%20%3A%2A/80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: "Dlaczego Ja?" Fajny program na polsacie :D. Nie chcę nikogo obrażać, bo wszystko mi pasi jak najbardziej na serwerze. Jednak czasem muszę prosić się o ss`y dla kogoś, bądź uciszenie. Miotam na serwerze dość dużo, co pewnie widać w powyższym linku, więc można by spróbować, tym bardziej, że jest szansa, bo rekrutacja otwarta.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dużo. Kto gra na dd2, ten widzi mnie często.

Kontakt: Na steam: "loddddek" numeru telefonu nie podam publicznie :P

Napisano

Zwiazku z tym ze jest brak tych adminow na dd2 jest tylko kilku stalych co czesto widac , co tu duzo mowic ogarnia temat , kultura req , boci ale tu akurat nie ma znaczenia przy adminowaniu (hahahaha :P ) , wydaje sie byc wporzadku czesto widzi odpalonego to pierwszy krzyczy takze mysle ze nie ma problemu z wykrywaniem syfu na serwie , czesto go widac na swoj wiek (23 lata) jak najbardziej pasuje do swojej osobowosci i pasuje na adminowanie tego serwera jestem na TAK

Napisano

Wszystkie wymagania spełnione, wiec jestem na tak. Gracz często widywany na serwerze, miły, kulturalny, nie mam z nim żadnych kłopotów. Masz moje 100% poparcie.

Napisano

Często Cię widuję na serwerze, nie sprawiasz problemów, ogarnij troszkę kulturę.

Jestem na tak.

Napisano

'przyjacielem bądź, przyjacielem bądź..'

pewnie, że tak.- miły, ogarnięty, nadrobi forum i elegancja francja, wielkie tak. :)

Napisano

Również na tak, często Cie widuje, zacznij też siedzieć na ts'ie żeby mieć lepszy kontakt z innymi adminami.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...