xmentor Napisano 8 Stycznia 2014 #108732 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: xMentor^^x Godzina, data zdarzenia: 21:16 , 8 stycznia 2014 Mapa: cs_office STEAM_ID / IP: 195.136.213.246 Uzasadnienie: Buguje klase ? Hmmm, w jaki sposób ? Chodzi o to że wybieram jedną klase a w nastepnej rundzie wybiore inną i mam jej um ? Czy jak , bo nie czaje tego . Jeśli o to chodzi to klase wybrałem tylko jedna, tą którą gram .. Terroryste! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: .::El!t3::. [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Bugujesz klase' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1596173178' [AMXBans] Your IP: '195.136.213.246' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108736 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tak o to chodzi. Np jak weźmiesz zabójce i potem zmienisz klase to regeneruje ci się hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmentor Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #108739 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Oj, to chyba Elite się pomylił bo jak wszedłem na mape to od razu wybrałem klase Terrorysta i nic nie zmieniałem .. -.- Więc nie wiem o co chodzi ... Może przez te nieskonczone ammo z deagla .. ale to jest um tej klasy. _________________________________________________________________________________________________________________ Temat do zamkniecia, a opiekuna adminów czy H@ prosze o mała pogawędke z adminem Elit3 ... Bo to jest smieszne zeby dostać bana za darmo -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108765 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Okey.Wedle życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108766 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi