JNSRR Napisano 8 Stycznia 2014 #108730 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Witam, dzisiaj wpadłem na pomysł żeby nagradzać admiów. Polega to na tym samym co ostrzeżenia. Administratorów będzie to motywować do jeszcze lepszej pracy. Pozdrawiam JN$RR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Stycznia 2014 #108986 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Co miesiąc jest głosowanie na admina miesiąca więc raczej nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 10 Stycznia 2014 #109516 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja Was wszystkich mogę w tym momencie pochwalić za włożony czas. To jest pewne, że niektóre osoby będą grać mniej lub też więcej czasu. Wszystko zależy od rozplanowanego czasu jak i obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Stycznia 2014 #109537 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Malu z Badkiem wyjaśnili wszystko, zapraszamy do głosowania na admina miesiąca. Zamykam aby uniknąć niepotrzebny spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 10 Stycznia 2014 #109538 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi