Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108676 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 mam problem gdyz niemoge znajsci ssy-ow dlatego zwracam sie z prosba o ub poniewaz czytalem na ncecie ze to sie zdaza wiec prosze o wyrozumialosc oczywiscie wiem ze myslicie ze klamie i takie tam otuz nie ssy mozecie mi zrobic w kazdej chwili ale sam niewiem dlaczego ich niemoge znalesc szukalem wszedzie moze wie ktos jak je znalesc dlateg prosze o ub i jesli znow bedzie mi dobrze szlo w cs to wiedzic ze gram w to 4 lata i troche sie gralo na roznych poziomach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108681 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 http://multi-head.pl/topic/15230-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Albo 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108682 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi