Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108506 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Chodzi mi dokładnie o to , ze ranga "Admina TP" . Wygląda prawie , że identycznie jak ranga "Admina Aim/Awp/Fy" . Łatwo się pomylić... Dąże do tego by zmienic kolor rangi "Admin TP" . Nwm , np. na kolor fioletowy ( ciemny ) , pomarańczowy , seledynowy , różowy . Proszę o rozpatrzenie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108509 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dodam jescze ze kolor rangi uniemozliwia odczytanie nicku admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108510 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Da się odczytać nick, ale Rudy ma racje, że łatwo jest się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108540 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Fiolet należy, do UBT. Jestem, za różem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108565 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Kolor zmieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108567 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Kolory sie mieszają tych 2 rang.Ja bym dodał jakiś inny odcień pomarańczowego żeby z grafikiem sie nie mylił.Lub usunąć podświetlenie 1 rangi,ale chyba to w grę nie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108570 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi